IRC-Galleria

Mä en ymmärrä teitä.Perjantai 26.06.2009 01:42

Mä en ymmärrä mikä kaikkia vituttaa siinä ylläpidossa.
Ylläpito vaan tekee työtään johon kuuluu:

-Valvoo että ihmiset tottelevat Irc-gallerian sääntöjä.
-Jne.

Ja koska he ovat sen tehtävän ottaneet vastaan heidän on se myös tehtävä.
Jos ei ylläpitoa olisi ei olisi myöskään sääntöjä joten ihmiset vaan vittuiliusivat ja pistäsivät kuvia jotka ovat sääntöjen vastaisia.
Jos ei ylläpito poistaisi sääntöjen vastaisia kuvia tai toistuvista sääntörikkomuksista jäädyttäisi käyttäjiä heiltä luultavasti poistettaisiin ne oikeudet ja heidän tilalleen tulisi uusia örmyjä valvomaan
Irc-gallerian ikäraja on 12(vai 13?) Joten ei ole sopivaa pistää kuvia joissa esiintyy alkoholijuomia tai tupakkatuotteita. Eikä muutenkaan mitään sellaista. Sen takia täällä on säännöt.
Mua nyt kyllästyttää kaiken maailman pellet jotka jäätä saatuaan koska ovat floodanneet aukovat ylläpidolle koska ovat mukamas homoja. "Homo" ei ole haukkumasana. Ja vaikka ylläpidon jäsenet olisivat homoja niin ei se kuitenkaan tarkota että he sen takia teille floodaaville idiooteille laita jäätä. Vaan ( Yllätys, yllätys! ) sen takia että te olette rikkoneet Irc-gallerian sääntöjä ja ansaitsette saada jäätä ja joskus jopa banaania!

Ja ystävällisesti ilmiantakaa kun näette kuvan jossa Irc-gallerian sääntöjä rikotaan jollain tavalla. Ne säännöthän me kaikki tiedämme kun tänne rekisteröitäessä me ne luemme läpikotaisin.
Illanjatkoja kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.