IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.11.2010 18:00

mun kurkkua kuristaa XDDDDDDD kuviksessa tehtiin taas lasimaalauksia ja sit pyörrytti ja tos ku vein pyörää tonne varastotilaanmikäliepaskaonkaan nii särki päätä. nyt ei onneksi enää ku pidän ikkunaa auki. mut kurkussa on epämiellyttävä lasimaalitunne.... en edes syönyt lasimaalaustani tai mitään. se on kyl kauhea. teen kaikesta kaikkea sotkuista! tummaa mössösotkua. must tuntuu et se kertoo jotain persoonallisuudesta...XD

ajattelin kohta ruokailla. käyn kaupassa ja teen pakkaseen perunamuusin jaaaa sit suklaakiisseliä + kinkkusuikaleita leivälle. palalalalaammmm.

en ollut taaskaan kaikil tunneilla tänään..... vai olinko mä eilen kaikilla? o_ö tais eiku ...m olin mä muute. ja taisin olla maanantainakin.

mut tänää olis ollut kymmeneltä äidinkieltä. sammuin taas viime yönä, luinkohan artemis fowlia? mulla on muistikuva et mun piti / luin. en tiedä yhtään edes et monelta nukahdin. ainakin heräsin virkeänä viideltä ja olin sammunut vaatteet päällä... ei yöpuvussa siis. oli muute lämpimämpi ku yöpuvussa + peiton alla. tääl on kamalan kylmä. mul on tollanen paksu peitto ja sitte viltti. pitäsi laittaa pussilakana tohon peittoon mut sit tuntuu et kuristun XDD nomutttta heräsin seuraavan kerran varttia vaille kymmenen ja sit muistin että äidinkielestä on vain(__.sdlksld) kaksi poissaoloa ja en viitsi mennä myöhässä. joten laitoin hiukset nätisti ja menin sit enkkuun 8D hiukseni olivat_ kuulemma kivasti.

mun vyöni purkautuu 8( mut pidän tästä. vyöstä. en purkautumisesta.

kuviksessa oli kivaa ja nea ottaa kuvis kolmosen ens jaksoon joten saamme takahuoneilla siel taas yhdessä<3 huomaan muute et on tosi paljon kivempaa ku yksin istuminen esim äikässä. tai en istu yksin mut en mä sille vieressä istuvalle pahemmin puhu.
aini ja maalasin sallan kanssa sen kuvistyötä ja se oli mukavaa. mutta nyt kuolen ku pää on sekasin lasimaalausmaalista.

mulla on varsin puhuva olo nyt ! nälättää tässä kylläkin.

iskä on sairaalassa 8< sen vuosi sitten kesällä tullutta aivoverenvuotoa korjataan. se korjattiin mut siel on vielki jotain joten se korjataan nyt. tai tänään korjattiin.

ainii ! en nähnyt painajaisia ... kovin pelottavia painajaisia viime yönä. jotai lepakkojuttua. lepakoilla oli vaaleanpunaiset tassut ja niitä löytyi jostai katon laudasta istumassa. sillee raotin lautaa ja sielt paljastu miljoonia lepakoita. ja iskä sano et joo niit on siel, ostetaan tuholaiskarkoitetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.