IRC-Galleria

we welcome you Sziget ja kebu! <3Sunnuntai 05.08.2007 17:51

matkaohjelma Budaan! <3

okei. mä en tiiä mitä sanoa. reissuun lähetään tänään. TÄNÄÄN! mä oon alottanu tän perkeleen laskemisen siitä asti, et päivii on ollu jäljellä 206. ja nyt niit on jäljel. hetki öö. NO VITTU NOLLA! tänään kaheksalta pamahtaa niin pahasti, et varokaa kaikki tyypit Skattalla ja Suomenlahdella. mua ei estä kärpäsen paskakikkareen verran se, et oon kipee. ääntä ei lähde, kurkku on tulessa ja päässä pyörii kuin huvipuiston laitteessa, mut mitä vittua Kirsti?! kipeenä oot nopeemmin humalassa. ;D me, aka mä, Maazba, Ellu, Paaverson, Ezba ja Nita lähetään sellaselle reissulle, et ojdå! <3 eikä vähiten innostuta se, et missataan eka viikko koulusta. ;D tai sen puoleen se, et vittu tää nainen täyttää 18 Krakovan yössä! :D tai okei, salee ollaan jossain Latvian ja Puolan rajalla ku kello kumahtaa ja mun kurkkuun humahtaa puol litraa viinaa. :D mut pyyhhhhhh, fuck that! :D THE day is TODAY!

että te ette hukkasi meitä kuutta, laitetaan tähän nyt viel meiän matkaohjelma (samal mä vähän kattokaas kerskun, niiku en muuten olis sitä tehny):

su 5.8: laiva lähtee kohti Tallinnaa klockan 20.00. eli toisin sanoin, meil alkaa vitunmoiset bileet! kuunnelkaa sitä räjähdystä. se ollaan me.
ma 6.8: toivotaan, ettei oo krapulamyssy päässä, koska nyt me astutaan bussiin. ouh mama. Tallinnasta eteenpäin jatketaan Pärnuuseen, josta sit shoppingin jälkeen jatketaan Latvian ja Liettuan halki Puolaan. sanoisin, et koko ajan vitunmoista dokaamista, välil vähän lepoo ja sit taas uuteen nousuun. Oskarin kuuluisin sanoin: myrskyn jälkeen on aina poutasää. eli kebuu! <3
ti 7.8: HELVETINMOINEN RÄJÄHDYS! tää nede täyttää kaheksantoista ja ou jeah, sitä juhlitaankin sitten Krakovassa. visiteeraamme Auchwitzin antaaksemme itsellemme vähän todellisuudentajua ja illalla jatkamme JookosKookoksen järkkäämiin bileisiin (oh lala, pour moi? vous etês trés gentil)
ke 8.8: uskon kärsiväni elämäni pahinta krapulaa (ensimmäinen kuuluisa luovuttamis-darra olikin vasta Ruississa, onhan jo toisen aika). asiaa tuskin auttaa se fakta, et lähetään kiemurtelemaan Tatravuoriston kautta Unkariin ja vihdoinkin Budapestiin, aka Budaan! sanoisin että Sziget alkakoon, on ekan festari-illan aika! Euroopan suurimmat festarit, yli 800 esiintyjää ja 74 anniskelupaikkaa. luulen löytäväni omani sieltä joukosta. näemme Mando Diaon livenä. ei paskempi homma sinänsä! :D
to 9.8: jeesh, festari goes on and on. luulisin että mieletöntä juhlimista luvassa tänäkin iltana! tiesittekö, että Szigetissä on myös huvipuistolaitteita? ;D
pe 10.8: Sziget continues! Gogol Bordellon päivä, mieletöntä riehumista. uskaltaisko sitä jo kokeilla 3 litran drinkkiämpäreitä? :D sex on the beach, anyone? ;D
la 11.8: festarit continuamos! ei muuta sanottavaa kuin party kera puolen miljoonan ihmisen. :D
su 12.8: jeesjees, juhlimme jo festareiden 5 päivää. god, pian pitää jo palata! :O
ma 13.8: festarit jatkukoon. kiitämme JookosKookosta sen järjestämistä uima-allaspippaloista meille. ;D kun muut nukkuvat yönsä rauhallisesti palatakseen tiistaina kouluun (haha, LUUSERIIIIT) me juhlitaan poolilla ja festareilla. good for you!
ti 14.8: tere menemäst kouluun. meillä on menossa festareiden vika ilta, aka armotonta keittoamista! :D asiaa ei pahenna se, että näemme The Killersin (suomeksi tuttavallisesti Thö Tappajat) livenä!
ke 15.8: takaisin kohti Krakovaa. ei paskempi ilta juhlia uudestaan vaikkapa sitä, miten loistava festarireissu meillä oli!
to 16.8: Krakovasta Tallinnaan, eli koko Itä-Euroopan läpi päivässä. voi olla et vähän rupee uuvuttattamaan, mut ei se mitään, keitto auttaa myös uupumukseen (näin kertoi mun lääkäriäiti :D)
pe 17.8: Tallinasta jatkamme sitten suurensuuri krapula, jonka kahden viikon armoton dokaaminen on aiheuttanut, seuranamme Viikkarilla kotiin. toivottakaa meidät ja hulvattomat juttumme tervetulleiksi takaisin Suomenmaalle. :D

ps: jos meitä ei ala näkymään sitten viikon päästä tosta perjantaista, niin soitelkaa. voi olla et ollaan kaikki löydetty miehet ja ollaan nyt eripuolilla Eurooppa niiden mukana. tai sit ollaan vaan yksinkertaisesti päädytty siihen, et koulu on paskaa, Suomi on paskaa ja Suomen syksy on paskaa, ja päätetty jäädä viel juhlimaan useammaks viikoks. arrivaderci bellat ja buenot, muistakaa meitä, me muistetaan teitä kun vaan keittoamiselta ja hauskanpidolta ehdimme! ;D we’ll miss you --- NOOOT!

'Cause tonight's the night the world begins again! <3

rakkain terveisin: Anzba

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.