IRC-Galleria

Australian prinsessa~Lauantai 28.03.2009 22:31

Piti vielä selostaa Australian Prinsessasta. Siinä on taas ohjelma, jonka syvin olemus on hyvin miellyttävä ja joka tulee varsin typerään aikaan; klo. 13.00.
Siinä oli (kai) kaksitoista australialaista naista (tai tyttöä), joista yksi tulee valituksi Australian prinsessaksi. Olen tässä katsellut jotain neljä viimeisintä jaksoa ja tänään tuli finaalijakso uwu Finaalissa (tai no, juuri finaalia edeltävässä) oli kolme tyttöä, joista yksi oli ärsyttävä saapas ja kaksi muuta oikein mainioita - mainiot pääsivätkin finaaliin o/ Sitten siinä oli jotain tanssiaisia ja muuta ja suosikkini niistä kahdesta voitti.
Mutta pääpointti siihen, että sitä katsoin, oli se että siinä oli prinssi ja aivan ihanan näköinen pojke ;w; <3 Sen prinssin nimi oli joku Marek (mikälie) Etlgodfkoglf-Kdrjgdfgngf (<-tuon tyylinen siinä lopussa) ja sillä on käsittämättömän ihana ääni XD Repeilin koko ajan kun se avasi suunsa ja puhui silleen seksikäästi jotain paskaa jostain ja awws <33
Ja se toinen pojke oli vain ihanan näköinen, vaikka sen nimi oli Philip <3 Tyksin siitä hirveästi ja huusin suunnilleen onnesta, kun se pääsi myös sinne tanssiaisiin.

Olis ollu kiva kattella tota ohjelmaa alusta asti, mutta oli se näinkin kiva kun näin sen Marekin kukalie ja Philipin ;w; <3 Ja Ally voitti \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.