IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 25.05.2010 22:35

Kaksi päivää neuvolassa takana. Maanantaina annettiin vaan avain käteen ja kysyttiin löydänkö omaan konttoriini. Pyydettiin itse soittamaan tunnukset koneelle ja sanottiin, et kattele vähä kaappeja, missä on mitäkin. :D siinä mun perehdyttämiset. Ei vaan, kyl sitä aika äkkii näin parissa päivässä on asiat muistuneet mieleen. Tänään pääsin jo niitä ihkuja 1½ vuotiaita mittailemaan, oli siinä yks nelikuinenkin. :) yhden pojan 5v tarkastuksesta ei meinannu tulla mitään, kun jouduin keskeyttämään heidät vähäksi aikaa. Poika oli ollut niin ihastunut minuun. Hän oli henkeään pidätellen kysynyt, kuka tuo kaunis tyttö oikein oli, joka kävi ovella :D
Myös siellä on pyörinyt kaksi nelikymppistä korjausmiestä eilen ja tänään. Eilen ne kattelivat ikkunoita, kun päivystin Eevan puhelinta ja juttelivat härskejä :D tänään ne tuli mulle juttelee, että pitäisi lääkejääkaappi tyhjentää, kun niiden pitää ottaa se vähäksi aikaa pois päältä. no minähän menin tyhjentämään sitä ja he sit siinä mulle sanoivat, että kohta on kaappi täynnä kaljaa ja alkaa hoilaus käymään hetken päästä kun he istuvat siellä ja juovat kaljaa. Mihin ei kuulema sisälly mitään homoeroottista. Tällänen pikkunen tyttö menee aivan pyörryksiin kun tuollaisia työpaikalla jutellaan :D kikattelin vaan :D olis pitänyt sanoa jotain nasevaa takaisin, mutta eihän mulle koskaan tule juuri sillä hetkellä mitään mieleen kun pitäis.
tässä ne viikot sitten kuluvatkin rattoisasti, koko hemmetin kesä. ensin täällä, sitten porrassiivojana. sit kouluun. seuraava loma taitaakin olla syysloma, JOS mä mihinkään kouluun pääsen edes.
Pitäiskö mulle jo ollu tullu pääsykoekutsu ammattikorkeeseen? ei nimittäin ole kuulunut. alkaa masentaa, jos mä en mihinkään pääse. mistä vetoo, amiksestakin tulee 16. päivä kielteinen päätös. "sinua ei ole valittu koulutukseen" saatana. jään ikuiseksi ylioppilaaksi, joka ei ole saanut itselleen mitään oikeaa ammattia. stressaa ihan saatanasti. minä haluan kouluun terveydenhoitajaksi ja ammatin, ja perustaa perheen siinä välissä. ja haluan omakotitalon ja auton ja pihan! saatana. enhän mä mitään saa, jos jään tälle tasolle. ellen voita lotossa.
on se perkele kumma, jos mua ei edes pääsykokeisiin kutsuta! minä vielä muutenkin.. mitään muuta tällä hetkellä elämässäni halua kun opiskelemaan terveydenhoitajaksi!
no, kai me sit jäädään odottelemaan lottovoittoa, tai toivotaan että Vesa pääsee kouluun, ryhtyy yrittäjäksi ja rikastuu sillä. Minä voin jäädä kotiin. Tässä sitten samantien hommataan mut raskaaks, synnytän pari mukulaa ja vietän ah, rattoista elämää kotiäidin roolissa!
no ei kiitos! Lapset voin kyllä hankkia jo piankin. mutta en mä kestäis koko elämääni kotona nyhjöttää, kyllä mun töihin pitää päästä. ja mieluummin muualle kuin kaupan kassalle.
Kouluun pääsyä odotellessa siis...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.