IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 28.06.2010 22:12

ärrr.. tänään oli eka työpäivä sitten sulun kiinteistöhuollossa porrassiivoojana. ensinnäkin se alkoi erittäin hyvin, kun herättiin klo. 6.52 ja 7.00 piti meidän molempien olla töissä. oli kiva myöhästyä ekana työpäivänä, vaikka olinkin jo 7.05 paikan päällä. sen olin näkönenkin, että olin viidessä minuutissa päässy sängystä ulos. enkä sitten millään meinaa päästä yli siitä, että myöhästyin. se kun ei ole ollenkaan tapaistani.
no, ei tuo työpaikkakaan mikään unelma ole. voitte vain kuvitella mitä on siivota kerrostaloja kahdeksan tuntia päivässä. ja toisekseen, joudun tekee sitä tämän viikon jälkeen ihan yksikseni kaikki päivät.
ja muutenkin mä vähä järkytyin, kun ketään ei kiinnostanu yhtään kuka mä oon. ei kukaan esitellyt itseään eikä kysyny kuka mä oon.. en vaan ole tottunut sellaiseen. Nevolassa oli paljon kivempaa, ja jotenkin fiksumpia ihmisiä. nuo kaikki vaikuttavat sellaisilta... viinaa ja tupakkaa käyttäviltä keski-ikäisiltä ämmiltä. ei millään pahalla. ja ne nuoret tytöt mun lisäksi on siellä vaan kun ei ole muutakaan.. paskat. kyllä minäkin olen itseni työhön laittanut. mutta pakkohan sitä on aikuisen ihmisen itsensä jollakin elättää! ei Vesan rahat yksistään riitä. ja muutenkin vihaan sitä, jos mies joutuu minut elättämään ja antamaan rahaa joka lähtöön.. niin kun Vesa on nyt joutunut todella paljon tekemään. on ihanaa, kun saa omaa rahaa, jolla voin jopa osallistua vuokran maksuun ja ruokaostoksiin!
Minulla kun ei ole vanhempia, jotka elättäisivät aikuisen lapsensa. rahaa tulee vaan, jos pyydän ja silloinkin vasta sitten, kun on pakko. ei sillä, että olisin pahemmin pyytänytkään. en minä edes halua pyytää. enkä minä halua, että mun vanhemmat antaiskaan rahaa. mulle vaan tulisi siitä entistä uusavuttomampi olo, enkä mä halua sellaista. ja muutenkin olen sitä mieltä, ettei mun vanhempien tarvitse antaa rahaa mulle, koska asun omassa huushollissa ja olen 20v. ja sitä paitsi, vaikka asuisin kotona, saisin maksaa vuokraa ja ruoat iha itse.
tällä sitä oppii elämään ihan itse. vaikka sitten vaikeimman kautta.
anteeksi tämä tilitys. alkoi ärsyttää, kun tietää, että maailmassa on paljon ihmisiä, jotka saavat kaiken valmiina. niistä ei koskaan kasva itsenäisiä aikuisia.
onneksi on kuitenkin kohta perjantai ja pääsee lähtemään Espooseen :) Ollaan siellä rakkaan kanssa iha kahdestaan (tai no kolme kissaa seurana) ja tehdään jotain kivaa. sit pakataan Tiinan kisut mukaan Cassun kaveriks meille kahdeks viikoks ja sit taas takas Espooseen viikonlopuksi, kun palautetaan ne katit. ellen mä rakastu niihin ja pidän itelläni <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.