IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 14.10.2010 22:25

Ihanaa, enää huominen ja sitten alkaa syysloma! <3 pääsee vapaalle. tää jakso onkin ollut aivan turhan stressaavaa vähän kaikilta osin, en jaksa enää miettiä, enkä stressata vähään aikaan mistään.
Voin muutaman päivän keskittyy vaan minuun ja Vesaan ja tietysti omaan olooni ja raskauteen (:
Lauantaina äiti saa tietää, ja se kyllä jännittää aivan sairaan paljon. Vesan perhe tietää jo. Vesa on tähän mennessä sanonut sen ääneen, mut kai mun pitää nyt sit sanoo omalle äidilleni.
Vesan perheen puolelta ei ole tullut mitään suuren suuria onnitteluja halauksineen, mitä tietysti nuorena tulevana äitinä odotan. Mutta toisaalta, onhan tämä todella alussa. Vasta noin 7. viikko suurinpiirtein, joten keskenmenon riski on korkea. Odotan jo innolla neuvola-aikaa, jonka sain syysloman jälkeen. Siellä voi sitten käydä tämä asia entistä todellisemmaksi.
Tunteet ja ajatukset koko raskaudesta vaihtelevat kyllä edelleenkin laidasta laitaan. Välillä tunnen itseni jopa onnelliseksi tulevasta vauvasta ja välillä taas todella ahdistaa ja pelottaa, että selviänkö minä. onko musta edes äidiksi? siskorakas sanoi, ettei niitä tunteita kannata säikähtää, kaikki käyvät ne läpi. tiedänhän mä sen kyllä.
Sitten kun kaverit saavat kuulla, pelkään, etteivät he ymmärrä yhtään. Vaikka minusta on aivan turha alkaa moralisoimaan minun ja Vesan päätöstä. Kyllä me tasan tarkkaan tiedetään, mihin olemme päättäneet ryhtyä. Kukaan ei ole sanonut, että se olisi helppoa, se on kaikkea muuta. Mutta kyllä mä haluan uskoa siihen, että me selviydytään siitä. Niin on monet muutkin selvinneet. Toivon vaan, että tytöt osaisivat suhtautua tähän ja pysyisivät mun tukena ja kavereina... vaikka Vesa sanoi, ja olen itsekin sitä mieltä, etteivät sellaiset ihmiset ole oikeita ystäviä, jotka jättävät tälläisen asian takia. Niin, toisaalta, jos niin käy, niin menkööt sitten. Mutta eihän se jumalauta kivalta tunnu!
Vesakin on alkanut toipua alkujärkytyksestä ja on välillä jopa onnellinen tästä ja iloinen. <3
Minun täytyy vaan muistaa huolehtia itsestäni ja muistaa syödä. Tällä viikolla on ollut todella huono olo. tai no, maanantaina olin illalla kuumeessa ja ällötti. eikä muinakaan päivinä ole kamalasti ruoka maistunu, mikä ei ole kovin hyvä juttu raskauden kannalta. mutta toisaalta, olen vetänyt appelsiineja ja omenoita senkin edestä! Ne kun maistuvat :) Kaikki rasvainen ruoka ja pikaruoka ällöttää todella paljon. mutta hedelmiä ja salattia voisin vetää vaikka kuinka :) on tämä raskaus hassu juttu<3

Vesa nimitti sen shrimpiksi, niin kuin katkarapu.<3 Tällä hetkellä se näyttää ihan katkaravulta masussa. Sen sydän on jo alkanut lyödä noin viikko sitten<3 Kohta se alkaa liikkua, mutta minä en tietenkään vielä sitä tunne pitkään aikaan. Kohta alan jo innolla odotella raskausmasua<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.