IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.08.2011 10:25

hei voi apua! Neljä viikkoa laskettuun aikaan! Odotan jotain tapahtuvan jo kahden kolmen viikon sisällä.. kylläpäs ei oo enää aikaa jäljellä. ens viikolla tulee rv 37 täyteen, joka tarkoittaa sitä, että lapsi on sitten täysiaikainen, joka taas tarkoittaa sitä, että ens viikolla vois alkaa vähä lenkkeilee, saunoo ja heiluttelee peittoo hieman ahkerammin ;) jos sais jotain aikaseks tuolla alakerrassa.. ettei nyt oikeesti menis yliaikaseks. Vesalla on jo nyt mussa kestämistä, kun oon niin kärsimätön, en halua kuvitella millanen olisin viiden viikon päästä, jos ei olis merkkiäkään siitä, että vauva syntyis...
voi, meille siis syntyy ihan kohta pieni vauva! eikä kukaan muu ymmärrä sitä, kun vaan minä! että ei ole oikeasti enää kauaa. itseasiassahan lähtö voi tulla ihan millon vaan. se on yks kaunis päivä ku vähä alkaa supistelee.
elättelen varmaan turhia toiveita siitä, että pikkunen syntyis ajoissa. tällä menolla se on mun mahassa vielä joulunakin. tuntuu, että kaikilla muilla on jo vaikka mitä supistuksia ja oireita, mulla ei mitään. riehuu vaan mahassa ja mönkii. muutama hassu harjoitussupistus saattaa tulla aina välillä. siis niitä, mitkä ei edes tunnu juuri miltään, saattaa jopa jäädä huomaamatta kokonaan, ellei satu koklaa mahaa että se onkin kova.
on tää vähä ristiriitaista. olisin niin iloinen, jos antais merkkejä siitä että "mutsi hei, mä tuun täältä ihan kohta", mut toisaalta se vois pysyä siellä vielä jonkin aikaa ihan rauhassa, on niin paljon vielä tekemistä. ja muutenkin, onhan se pirun itsekästä ajatella, että syntyis jo. pienen ihmisen on kuitenkin vielä hyvä kasvatella itseään kohdun lämmössä ja suojassa.
mutta kyllä sitä aina välillä on niin tympääntynyt jo.. en saa nykyään enää nukuttua. tästäkin päivästä on luvassa oikein hauska. pyörin koko yön heivaten mahaa puolelta toiselle. yleensä jatkan uniani, kun vesa nousee ylös. tänään olin jotenkin rauhaton ja nousin itsekin aamupalalle kuuden aikaan.. väsyttää, mutta olo on sellainen, etten pysty nukkumaan. ajattelin, että jos puran hieman tätä levotonta oloani siivoamalla, niin ehkä uni tulee puolen päivän aikaan sitten... (ja jos nyt rehkin vähän imurin ja rätin kanssa, voisin saada vaikka yhden supistuksen aikaseks ;)) rv 35+6

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.