IRC-Galleria

panskk

panskk

syö jäätelöä

<3Maanantai 24.03.2008 17:22

Hennan tarinoita ja runoja:

-Ooli mylly, siel vanha eukko asui. Piällään riepu, alkuperältään valkoinen nyt ruskeiden paskaläikkien peitoissa. Huhuttiin, mummon tietävän Piiiru Maariasta. Vaan Leena män mummon luo. Kertoi mummo tarinan tän: "Kyyymmenen kertaa Piiiruu Maariaa peilin "eessä, näät ihtes kuolleena".
Pelkäs ensin Leena, vaan itseään niskasta kiinni otti. Kun muut män maate oli ja pirtti sopivan pimiänä, meni Leena peilin juuree. Legendaariset 10 kertaa lausui "Piiruu Marian!" Näki ihtesä kuolleen. Katosi tyttö yöhön pimeään, jätti elämään legendan. Huhut kertovat tarinan toimivan edelleen. Joten varoituksen sana tämä: "Piiruu Maariaa, keeskiyöö, tulee Piiruu Maariaa"

-Paras edelleen se ku nukuin rauhassa yhtäkkiä kuuluu "Komppikset rivissä" herään ja nauran :D Aattelen että, hei kelloha taitaa olla jo yheksii, vilkaisen kelloa: "6:55" päässä ajatukset: Voi jumalauta anniina :D "Meehä maate takas" Meet takas ja naurat ja herätät pasin, tulee jo kohta takas olohuoneesee juuri kun olen nukahtamaisillaan aattelen: Sentää sai nukkua tunteroisen, katon kelloa: 7:16 päässä ajatukset, VOI JUMALAUTA ANNIINA :
DDDDd
Tai ku muut nukkuu tai edes HALUAA nukkua nii pasin sängyllä: "Mitä se vielä maate män, kahavin keittoo kai se pitää jo alakaa" kun kello sen alta puolta kahdeksan :--DD

-Mun isä on Ari, sillä on suhteita pari. Toinen on Sari, toinen Mari. Onneksi Ritu ei tiedä että vielä on Kari. O_o

-Moro, tuntuu että ois noro. Sen on tartuttanut joku horo. Tai sitten mahan pisti kiertämään eilinen poro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.