IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 18:49

Yö - suurkonsertti, Perjantaina klo 23:15 - 00:30 - 90-luvun parhaat.
En jaksa (eikä jaksa laurakaan) oottaa huomista, juuri yön takia<3<3<3

meitsi on tehnyt tänään jalannapsustus ennätyksen, voisin harkita ihan ammattilaisen uraa.

kohta, ihan kohta tää tyttö lähtee kotiin ja siitä alkaa sitten juhannuksen vietto. tuntuu niin hyvältä,ku on paiskinut joka päivä töitä vähintään 10h ja nyt pääsee hetkeksi vaihtamaan vapaalle. (en ees uskalla aatella mihin mun ja lorauksen rauman keissi tulee johtamaan :D )

mun juhannus alkaa tänään mamman ja papan kaa,kun ne haluaa viettää "pikkujuhannusta" ennenkun lapset lähtee omiin rientoihin (niistä on tullut vanhoja :) )
me varmaankin grillataan,mut en sit tiiä mitä on ruokalistalla,koska viime maanantaina iltana meiän piti grillata ja silloin syötiin makkaraa ja nautittiin viiniä :DDDDD

laura: "voi ei. janne soitti just ja sano et se oli soittanut sinne kämppään ja ne ei tiedä niistä avaimista mtn. se lähtee nyt ajamaan sinne ja selvittämään sitä. me ollaan aika kusessa, jos niit avaimia ei oo, en tiiä yhtään missä nukutaan sitten :`< "

paula: "voi vittu. noh kyl me jtn aina keksitään, sitäpaitsi, mehän sovittiin ettei nukuta lainkaan :> toivottavasti toi nyt selviää kuiteskin."

laura:niinpä!pahimmas tapaukses voidaan tehä niin, et valvotaan koko yö (eihän me siis muutenkaan nukuttais)ja pyydetään sit et mutsi tulee hakee meiät aamulla,et päästään käymään suihkussa mun serkulla ja sit bäg rmj :D "

..joo, meiän yöpymissuunnitelmat voi näköjään vähän muuttua, mut se tekee tosta reissusta vaan randomimman :G

akapuka, mäkin haluun hienon jussi-paidan niinkuin lapin puhelin-sinillä :D :)

ps. r.i.p billy :(

lähen hörppimään paulan nimipäivä-kahveja, ai ai,kun on pomolla kaunis nimi ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.