IRC-Galleria

täysikuuSunnuntai 12.11.2006 23:32

Täysikuu on tummanpunainen!!!!!! laalalaaaaa!!
kiitos kaikille eilisestä, jotka tuli peraan jouräppäämään kapasiteetin tahdissa. aina niin ihanan ja atleettisen ranskalaisen uniikin, epileptikko andun ja sen jonkun randomin näkeminen oli jtn parasta. (vatsalihakset kasvo taas snadisti :D) ..ja me ei ehkä ikinä päästä lauran kanssa yli niiitten uudesta täysikuu-jodlaus-biisistä -laalalaaalaaaa :´DDDDD
mut jeps, ilta oli kyl aika rändöm, kaiken kruunas viel rivitanssit rokkipuolella ja ellu opetteli miten rokata, jos alavartalo halvaantuu kokonaan. (meiän henkinenikä läheni taas sitä 13 vuotta, mut minkäs teet,oli parasta :D )

perjantaina oltiin juhlimas empun synttäreitä. tytöt oli ottaneet hotellihuoneen keskustasta, mistä lähettiin käymään oopperassa ja sieltä jatkettiin stockikseen.jengi oli aika hyvis tuiskeis, tosin meitsil itellään nous päähän kunnolla vasta baarin jälkeen, ku oltiin jo takaisin hotellil,mut olin sitten kännissä aamulla, täydellinen ajoitus ;)
mä juttelin myös mun entisten brittipomojen bryanin ja julien kaa puhelimes :) (tosin julie, joka myös oli juhlimas synttäreitään, oli sen verran naamat, et sen puheesta ei saanut puoliakaan selvää :D )
noora: naminamikakkua :>

meitsi kävi tos vähän aikaa sitten värjäämäs lauran hiukset ja nyt mua vähän huolestuttaa,kun se ei oo ilmottanut yhtään miltä sen hiukset näyttää (mä siis pistin vaan värin sen päähän ja lähin himaan, koska en uskaltanut jäädä paikan päälle kattomaan lopputulosta :p ) ....noh,kyl mä varmaan kuulen, jos tuolta naapurista alkaa kuulumaan pientä huutoa tai jtn, oon siis synnynnäinen kampaaja baitewei... 8)

nyt pitää mennä paijaamaan hauvaa, en ymmärrä miks pikkusysteri kattoo mua oudosti,ku krändään meiän hauvin kaa ja konttaan lattial ihan fiilareis sen peräs..hähä ;)

kivaa, olla taas suomes :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.