IRC-Galleria

JEESunnuntai 22.11.2009 20:34

Tyttöjen pelit Tenniskeskuksella alkoi-vat ottelulla KOOVEEta vastaan, jolla edellinen kohtaaminen oli hävitty ikävästi 5-2. Turnaukseen lähdetiin suomessa jo tutuksi tulleella "lite bätre" saenteella. "Lite bätre" ei kyllä kerro totuutta tyttöjen pelistä, sillä niin paljon paremmin tytöt pelasivat, kuin kertaakaan tällä kaudella.

Itse ottelu alkoi JuJu:n merkeissä, kun jo toisessa vaihdossa Iida antoi rystynsä puhua maalinedestä Even toimittamaan poikkisyöttään 1-0 ajassa 1.32. Hiipikö nopeasta alusta hyvänolon tunne puseroon vai mikä oli, kun KOOVEE onnistui toimittamaan pallon kolmasti JuJu:n verkkoon ensimmäisen kympin aikana ja näin erä päättyi 3-1 KOOVEElle.

Toiseen erään muutettiin rytmitystä ja päätettiin hoitaa hommo kotiin. Hurjalla taistelulla saatiinkin tsemmppi takaisin ja erässä lätkittiin maaleja tasatahtiin JuJu tosin yhden enemän. JuJu:n maaleista vastasivat Jonna piiskaamalla Irinan poikkisyötln verkonperukoille. Irina ja Laura taistelemalla maalinkulmalta pallon verkkoon toinen oikealta ja toinen vasemalta puolelta. Irinan vedon jäljiltä yläristikko heiluu varmaan vieläkin. Pakkiparit Iida - Vilma ja Noora - Anni pitivät KOOVEE:n hyökkääjät kurissa, Anskun taistellessa koko kentän alalla omaa maalia varjellen. Näin viimeiseen erään lähdettiin KOOVEE:n 4-5 johdossa, joten peli oli vielä täysin oikein.

Kolmannessa erässä tytöt onnistuivat maalinteossa kahdesti, maalit olivat lähes identtisiä ja harjoiteltuja. Laura niittasi keskeltä sisään Even syötöstä ja hetkeä myöhemmin Pulla tälläsi korvapuustinkorkuisen Irinan syötöstä verkonperukoille. Valitettavasti myös KOOVEE onnistui kahdesti ja näin maaliero säilyi loppuun asti ja KOOVEElle 7-6 voitto.

Totuuden nimissä ja tyttöjen puolustukseksi on sanottava, ettänyt parempi joukkue ei voittanut sillä KOOVEE:n maaleista vähintäänkin kolme oli enemän tai vähemän onnekkeita.