IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Erään tytön ja pojan tarinaTiistai 12.05.2009 15:16

Päivä -6: Tyttö on lomailemassa perheensä kanssa toisella puolella maapalloa, Venezuelan lämmössä, kun käy tapansa mukaan katomassa sähköpostia hotellin tietokoneella. Hän yllättyy suuresti saapuneesta sähköpostista jonka lähettäjä on hänelle aivan outo. 6 lausetta ja tyttö on hämmentynyt, joku on bongannut hänen kuvansa netissä ja päättänyt kirjoittaa sähköpostia. Tyttö päättää nopeasti vastata, eikä vastaus jää muutamaan lauseeseen, pikemminkin se on nopea elämänkerta. Jos poika ei tätä säikähdä niin tyttö ihmettelee ja uskoo että tästä voi tulla hyväkin juttu.

Päivä -5: Tyttö menee varsin innolla hotellin koneelle ja ihmetys ja ilo on suuri. Tuo tuntematon poika on vastannut. Eikä hänenkään vastauksensa ole kovin lyhyt. Tyttö raapustaa omaa vastaustaan välittömästi ja ehdottaa jo tapaamista, kunhan ensin kotiutuu Suomen maahan.

Päivät -4-2: Tyttö palaa kotimaahan ja sähköpostien vaihtoa jatketaan vielä muutaman viestin verran ennen kuin puhelinnumerot saadaan vaihdettua. Tyttö on myös varsin kärsimätön tapaamaan tuota vierasta ja aiemmin torstaille sovittu ensi tapaaminen vaihtuukin jo keskiviikolle.

Päivä -1: Tyttö ja poika tapaavat. Poika on kertonut jo lähtevänsä tapaamaan mielenkiintoista tyttöä. Tyttö on vain menossa ystävättärensä kanssa lenkille. Todellisuudessa on sovittu tapaaminen ärrän kulmalle. Ja sinnehän kumpikin saapuvat, poika hieman myöhässä, tyttö etuajassa. Pari tuntia he istuvat vain autossa ja juttelevat ennen kuin poika heittää tytön tämän kotinurkille. Seuraava tapaaminen on sovittu seuraavalle päivälle.

1. Päivä: Tyttö herää aamulla ajoissa ehtiäkseen isänsä kyydissä naapuri kaupunkiin. Pojan päästessä koulusta he tapaavat. Lyhyen kävelyn jälkeen tyttö ja poika menevät pojan asunnolle ja viettävät illan siellä. Illan joka päätyy suudelmaan ja jonka jälkeen on selvää että lauantaina tavataan, tyttö tulee pojan luokse yöksi.

2. Päivä: Tyttö ainakin alkaa olla jo ihastumassa kovaa vauhtia ja tekstiviestejä satelee puolin ja toisin tiuhaan. Tytön äitikin totuttelee ajatukseen että tyttö lähtee melko vieraan luokse yöksi.

3. Päivä: Poika noutaa tytön tämän kotoa ja samalla esittäytyy tytön vanhemmille. Poika ja tyttö käyvät saman päivän aikana vielä tytön isovanhempien luona tapaamassa tytön kummipoikaa ja tätiä. Myös pojan vanhempien luona vieraillaan illalla. Kun viimein päästään olemaan kahden tyttö ja poika tekevät yhdessä pitsan ja katselevat televisiota ennen kuin aletaan yhdessä nukkua levitetylle vuodesohvalle.

4. Päivä: Ensimmäinen aamu yhdessä vietetään oikein rauhallisesti ja kummallekin on selvää että nyt on kyse jostain vakavammasta. Ei todellakaan yhden yön juttuja, vaikka yöllä ei muuta tapahtunut kuin nukkumista. Rauhallinen aamu vietellään ja sen annetaan venähtää reilusti puolen päivän paremmalle puolelle. Illalla poika palauttaa tytön kotiinsa.

5.-6. Päivä: Tyttö tuskailee jo erossa oloa ja kiroaa alati kasvavaa puhelin laskua.

7. Päivä: Tyttö tulee jälleen pojan luokse yöksi.

8. Päivä: Tyttö ja poika menevät tytön kotiin yöksi vahtimaan tytön pikkuveljeä ja siskoa. Ilta on mukava ja etenee lautapelien ja korttipelien saatossa.

9. Päivä: Poika lähtee aamulla kouluun ja tyttö jää päiväksi puuhastelemaan kotiin asioita. Illalla poika tulee tytön kotiin ja noutaa samalla tytön tanssiharjoituksista. Illalla saunotaan ja valmistaudutaan heräämään seuraavana aamuna ajoissa.

10. Päivä: Tyttö, poika, pikkuveli ja koira lähtevät tytön isovanhempien seuraksi heidän mökilleen. Päivä on oikein loistava ulkoilla ja illan kruunaa aivan mahtava tähtitaivas. Romantiikkaa tosin verottaa tytön pikkuveli joka on mukana makailemassa laiturilla. Toki tyttö ja poika saavat hetken kahdenkeskeistä aikaakin.

11. Päivä: Tyttö ja poika jatkavat edellisen päivän ristikoiden täyttämistä rinta rinnan. Sunnuntain tähden lähdetään myös kotiin. Tytön pikkuveli ja koira jätetään tytön vanhemmille. Tyttö vain purkaa kassinsa ja pakkaa tavaransa uudelleen jatkaen matkaa saman tien pojan luokse. Illalla käydään vielä pojan vanhempien luona yhdessä.

12.–14. Päivä: Tyttö pysyy pojan luona ja yhdessä he käyvät pojan kaikkien isovanhempien luona vierailulla.

15. Päivä: Päivä vietetään erossa toisista, mutta niinhän se kuuluu ollakin.

16. Päivä: Tyttö menee pojan äidin kaverina siivoamaan pojan enon uutta rakennusta. Illalla tyttö ja poika siirtyvät tytön kotiin ja saunovat illalla.

17. Päivä: Tyttö esittelee kotikuntaansa pojalle ja he viettävät tunteja kävellen ulkoilmassa ulkoiluttamassa kameraa ja nauttien toistensa seurasta. Illalla palataan vielä pojan luokse
kaupunkiin.

18. Päivä: Viikonloppua jatketaan yhdessä ololla ja käynnillä pojan vanhempien luona. Yhdessä lähdetään jälleen myös ulkoilemaan. On myös alettu puhua josko tytön sänky tuotaisiin pojan luokse. Vuodesohva on osoittanut epäkäytännöllisyyttään jatkuvana yösijana.

19–21. Päivä: Vietetään yhdessä ollen, kunnes tyttö palaa illasta kotiinsa.

22.–23. Päivä: Nyt päästään taas viettämään omaa aikaa muutaman päivän verran. Tästä ajasta
tyttö käyttää paljon tavaroidensa pakkaamiseen.

24. Päivä: Tytön palattua serkkunsa ristiäisistä poika tulee tytön luokse yöksi.

25. Päivä: Tyttö ja poika vievät tytön sängyn ja suurimman osan hänen tavaroistaan pojan luokse. Tyttö tapaa myös yllätysvierailulle tulleita pojan kavereita ensikertaa.

26.–> Päivä: Päivät vietetään yhdessä ja saman katon alla asumiseen totutellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.