IRC-Galleria

saijalle iltasatu=)Perjantai 18.12.2009 00:19

kaukaisessa maassa(miamissa) asui pariskunta peppi ja kalle. heillä oli viisi lasta,kaksi tyttöä ja kolme poikaa(pojat ovat kolmosia) tyttöjen nimet oli saija ja miia kun taas poikien nimet oli laura topi ja kaukomaatti. he olivat niin rikkaita ettei pepin tarvinnut käydä töissä kun kalle tienasi kaikki rahansa jakamalla persettä ja pelaamalla nhllässä ja lapsilla oli oma kotiopettaja.
heillä oli todella isoisoisoisoisoiso talo että HUHUH!uimaaltaita kaksi ja omat kokit siivoojat ym.
heillä oli myös todella hienoja autoja parikymmentä kappaletta ja kuskina toimi kimi räikkönen ja lewis hamilton. vuosia vieri lapset vanhenivat ja muuttivat pois kotoa kun taas peppi ja kalle eivät vanhentuneet yhtään kun he joivat joka päivä nuoruusjuomaaa (joka toimiii!)he elelivät isossa talossaan kaksistaan (+siivoojat autokuskit kokit yms.)pitivät pippaloita,matkustelivat ja viettivät muuten vaan villiä elämäää kunnes päättivät hankkia lisää lapsia,eikä kulunut kuin yhdeksän kuukautta nii jopas oli talo taas täynnä elämäää
syntyi nimittäin kahdeksikko,kaikki olivat poikia ja he ristivät ne isänsä mukaan kalle1 kalle2 kalle3 kalle4 kalle5 kalle6 kalle7 kalle8,pojat olivat syötävän suloisia ja niin he päättivät joka joulu syödä yhden pienen pojan kinkun sijasta(säästivät rahaa) kun oli mennyt kahdeksan vuotta ja kaikki pojat oli syöty päättivät peppi ja kalle ruveta viettämään rauhallisia eläke päiviään bailaamalla ja niin he elivät elämänsä loppuun asti=)

THE END

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.