IRC-Galleria

1.kiitti siitä että oot olemassa,tykkään susta hirveesti! sun kaa meillä juttua riittää ja ollaa aika samanlaisia=) tää mitä meillä on nii ei oo monella muulla,aika pitkää ollaa jo tunnettukki ja toivottavasti tullaa tuntemaanki<3!
2.hassu oot=) sulle mä voin kertoo kaiken ja sä kuuntelet,ei heti uskos että me ollaa tosi hyviä kavereita nykyään ja tullaa olemaanki.onneks mulla on sut!BRASILIA!
3.en oikee tiiä mitä meillä on tai siis niii,välillä menee vähä ohi noi sun juttus ja sillaai,en tiiä mitä sun kaa pitäs tehä oikee, antaa vaa mennä vai sitte ei kuiteskaa..
4.sun kaa meillä aina juttu lentää mut harmi ku kukaa ei älyä meijä superloistavia juttuja:<! mut onneks me älytää ne ja sun kaa mä voin puhuu kaikesta ja tiiän että sä ymmärrät mua=) ois iha hirveetä ilman sua muru!don't call my name cause i'm homo..
5.sun kaa on aina tosi kivaa ja hauskat jutut=) ja oot aina tosi kiltti mulle ku keität kahvit. ei olla hirvee kauaa tunnettu mut silti tuntuu ku oltas oltu hirvee pitkää jo kavereita ja suhu mä voin luottaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.