IRC-Galleria

ph88

ph88

a better place, a better time

Blogi

« Uudemmat -

jos tänäänMaanantai 27.09.2010 19:00

vaik alkais elää vähä normaalimmin. ja tää on varmaa sadas merkintä tänne mis päädyn tulokseen et käyn salil ainaki 3kertaa viikos ja koulus jokapäivä enkä dokaa ku special occasioneis mut mikään ei kuitenkaan mee niinku suunnittelee. aina joku houkuttelee vähäsen pahoille teille ja ku oon nii iisi ni sit meen!
mut tänään ainaki meen salille ja lakkaan angstaamasta ja helvetin perkele jos joku koittaa saada mua viikonloppuna jonnekin muualleku faijalle porvooseen ni hirttäkää ne paskiaiset palleista ja antakaa mun mennä vaa rauhas dataa. helvete.

blahblahSunnuntai 07.03.2010 22:03

semisti rikkinäine olo. selkään sattuu, kyynerpää on auki ja olkapää tuntuu silt et se ei oo kohillaan. ja on krapula. kaikki huonosti. halipulaki on. vihaaaaan. vaadin paijausta ja nahkaa :D

yäääkMaanantai 08.02.2010 18:04

ammun itteeni päähä koht ku hävettää <3

oi mitä ihanaa rakkauttaTorstai 22.10.2009 17:02

kävin työkkärissä. ne laitto mut taas sinne separiosastolle! jipii! no ehkä tää täst etenee vaik johonki suuntaa. ens keskiviikkona ois maalarikoulun valintakoe. :P sinne josko sitten vaikka pääsis. tai sitte kampaajaks oppisopimuksella. hyvin menee tää "meiän sarasta tulee lääkäri" eli siis maalari tai parturi-kampaaja. meitin unelmahommat!

lähtee järki!Tiistai 20.10.2009 14:54

miks en tajua miehiä. vittusaatana helvetinperkele. ehkä joku päivä. someday someday.

im a heroPerjantai 16.10.2009 18:44

osaan vaihtaa autoon renkaat ja kaikkee. piia onneks autto :D vittu miten sopivat vaatteetki mulla taas on kaikkeen tommoseen puuhailuu, varmaa kalleimmat housut mitä omistaan ja sit rymyy siel jossai tunkin kaa :D oli kädet vissii iha mustat. :) mut nyt on talvirenkaat alla, pitää viel tarkistaa vissii et ne on kunnolla kii. mut hyvä me! girl power. tänää tsekkaa zoomin tupakkakoppi, tsiktsik!

i've been thinking about youTorstai 15.10.2009 16:11

"jos seksi kumin kanssa on ku söis karkin papereineen ni seksi kännissä on ku heittäis karkin suoraa vessanpönttöö"

pohdintoja eilen.

jaahas että näin sitteTiistai 13.10.2009 16:46

mun kone hajos :D ei saaaatana. nyt on onneks auto alla ja mökillä käyty ja vaik mitä seikkailtu. mökillä SELVINPÄIN. käsittämätöntä. siitä sitte turkuu pizzalle ja takas kotia ja nyt pitäs päästä vaihtaa talvirenkaat. ainoo ongelma on et en ehkä osaa. tarvin jonku jeesimää, mut vapaaehtoset on vähissä. sekä bensa. nyt kysymys kuuluukin et mitä vittua mä nyt teen? en yhtää jaksais oleilla tääl kotosalla mut ei täst nyt oikee voi mihinkää lähteekää. :/ somebody save me!

ps. i'm confused, thanks to you j.c.

ei helvetin perkelePerjantai 09.10.2009 15:49

mul oli hyvä suunnitelma et oon aivan saatanan soseessa 14.11 ku on tietyt partyt mut arvaa vaan onko mun kummimukulan ristiäiset seuraavana päivänä :D:D onneks johanna sano et ne on vasta kahelta et kyl mä nyt voin vähä juhlia edellisenä päivänä. käsittämätöntä mut pitäs se mennä tota yhtä idioottiaki kattomaa ku oon monta kertaa lupaillu mut en ikinä onnistu. mut vähä tyhmästi meni noi päivät kyl. hohhoi.
tänää jäkeen ja sit porvoosee. jos vaikka ois iha kiva viikonloppu selvinpäin :)

haha oonpa taas ihanasti vittumainenTorstai 08.10.2009 18:04

joku oli vastannu johonki kyselyyn.

ootko ihastunu: en
ootko rakastunu: en
haluaisitko seurustella: joo.

mitä vittua. jos ei se tykkää kenestäkään eikä oo ees ihastunu keneenkää ni kene kaa sillon halutaan seurustella? se ois sit seurustelua vaan sen takia et vois sanoo et seurustelee. argh argh. tuntuu jotenki tyhmältä. mun mielestä homma menee niin et jos tykkää jostain oikein kovasti ni sit voidaan sopia et seurustellaan jne. ei niin et öö mä haluun nyt seurustella, täytyypä ettiä joku kenen kaa voisin olla. hohhoi.

tai sit oon vaan vanha ja katkera?
« Uudemmat -