IRC-Galleria

Joo o.Perjantai 16.10.2009 01:24

Ei ole kyllä ollut pitkään aikaan tällästä tylsää iltaa... taino miten sen ottaa. Ja yhtäkkiä iski sellanen fiilis et voisi vaikka kirjotella jotakin kivaa tännekki.

Em.. aloitan siitä että minun ja isäni välit ovat yllättävästi parantuneet, se jopa lahjotti sen hienon takkinsa mulle (joka on kieltämättä 4 kokoa isompi) Mutta ei se mitään, se kehui mun ompelutaitoni ja sanoi et osaisin tehdä siitä varmasti minun kokoisen. Päätin olla kommenttoimatta tuota. Mutta niin. Lisäksi se tarjosi minulle pari olutta ja lainasi huntin. (Tarkemmin hän kehotti mutsia lainaamaan sen.) Joo..

Niin, päivällä, kun yritin taas kerran päästä/käydä sossus tajusin erään asian siitä että joku yrittää ihan selvästikin estää sen,
nimittäin eka yritin soittaa sinne ainakin neljän päivän ajan kymmeniä kertoja, ja aina joka vuorokauden eriaikana se meni vastaajaan. :/ sitten, päätin että lähden suoraan sossuun, sinne ni puhumaan noille. Ja kun malttamattomasti vedin oven kahvasta se ei auennu, se oli mennyt kiinni 15 minuuttia sitten -.-, noh okei, sit menin taas seuraavana päivänä jolloin ovi aukesi, mutta seuraavassa ovessa oli sellainen kiva lappunen jossa luki; 15.10.09 suljettu. Vähän kyllä vitutti.

..Enemmän mua alkoi vituttaa, kun tajusin kadottavani kaksi kivaa yli 50 euron laskua, jotka pitäisi saada välittömästi maksetuksi tässä kuussa. Ja sitten prismasta tuli soitto siitä että puhelimeni oli käyny huollossa, että vaurio oli joku vesijuttu ja että vakuutus ei korvaa sitä ja että minun pitäisi maksaa niille sellanen 30euron lasku, koska ne jaksoivat vaivautua tarkistamaan puhelimeni. Sanoin että syökää päänne ja löin luurin.

Muuten on menny ihan hyvin, sain ainaki nukutuks täs syysloman aikana, ja pidettii hauskaa kamujen kans :D
nih, jos ei lasketa 5 tunnin mittanen kyydin odottaminen Karjalohjan upeassa keskustassa, jossa lämpötila oli 0,7 eli noin 1 aste, wehew.

Mitäs tähän vielä lisämään? Tulee kyl paljon turhaa mieleen :'D
Anyways, ehkä.....kohta........kylälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.