IRC-Galleria

piikkipaa

piikkipaa

kaikkien protagonistien antagonisti!
sunnuntai yönä tosiaan tempastiin neljästään pienet extempore road tripit, huhhuh.
eka piti mennä abc:lle, sit seinäjoelle, jennin olis pitäny olla klo 12 syömäs mut kierrettiin jostain sata kilsaaa extraa ja lähettiin jyväskylään..

saatiin auto ojaan lumeen jäisellä pikkutiellä keskellä ei mitään, joku traktori meidät lopuks sieltä kiskas irti, mut sen jälkeen ihmeteltiin ku ei akku lataudu.. jyväskylässä ku saatiin auto työnnettyä käyntiin akun loppumisen jälkeen, mentiin viemään ollin mutsi syömään taksilla ja mäki pääsin ryybbäämään.. myöhemmin lennettiin baarista ulos, mentiin toiseen ja sieltä sit ollin mutsin luo. kaukosäädin lensi nenään, verta tuli, sohva hajos ja pihalla lensi puiston penkki olli ja minä teloi kätensä, ollin mutsi lonkkansa, kissa säilyi hengissä. pestiin veret aamulla ja naureskeltiin tapahtuneelle..

Käynnistettiin auto johdoilla, saatiin se sammumaan liikenneympyrään ja toisen kerran ennen bensa-asemaa, kaisu tankkas tankin täyteen, abc:llä saatiin ladattua vähän virtaa ja vasta teboililla 150 kilsan päästä huomattiin että laturin remmi puuttuu, saatiin uus remmi niin ei tarttenu enää ajaa ilman valoja ja sai kuunnella musiikkia, sopivasti ku tuli just pimeää..

vaasaan päästyäni heitin porukan kotiin ja uusien kyytiläisten kera lähettiin tampereelle päin ajeleen, kierrettiin jostain ja sipaistiin seinäjoen kautta syömässä ja sit vaasaan, raippaluotoon jne.. nyt kello on taas 5:00 tiistaina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.