IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 26.06.2008 23:26

Olipas vain muhtimahtava reissu! Olin Saksan Bremenissä MM-kisoissa 4 päivää (ke-la) ensin, ja oli hieno kokemus.
Sitten junalla Brysseliin sunnuntaiaamuna ja siis illalla perillä. Siellä sitten käytiin iskän ja Mallan ja Jyken (joka asuu Brysselissä ja on iskän lapsuudenkaveri) kans kaupungilla kuljailemassa ja kahvittelemassa. Sieltä sit Jyken kotiin, upea talo! Kävin siellä uimassa altaassa ja saunassa ja sit syötiin hyvin. Oltiin yötä siellä ja aamulla lähettiin autolla kohti Pariisia!
N. 2-3 h ajo sinne, auto parkkihalliin ja jalkautumaan! Oli mukavaa kävellä siellä Pariisin kaduilla ja käydä kaupoissa ja katsella nähtävyyksiä ja ja ja.... Oltiin siellä sit ma-ti yö ja aamulla taas lähdettiin liikenteeseen.
Champagnen alueen kautta kohti Saksaa ja Itävaltaa. Siellä rajan tienoilla käytiin Hitlerin mökillä! Kotkanpesä, 1834 m korkealla Kehlstein-vuoren päällä. Hieno kokemus sekin.
Yövyttiin Saksassa sitten Dachau-nimisessä kylässä (jossa on ollut keskitysleiri). Meidän hotellilla oli joku Afrikka-teema ja aula oli sisustettu täytetyillä eläimillä. Leijona, alligaattori, antilooppien päitä, ISON vesipuhvelin pää...
Ke-aamuna Münchenin kautta kohti Prahaa! Oltiin illalla perillä ja ah, miten hieno kaupunki se on iltavalaistuksessa. Vähän aikaa ihasteltiin ja istuttiin, sitten hotelliin nukkumaan. Aamulla käveltiin katselemassa kauppoja ja hienoja rakennuksia ja kaikkea. Sitten iltapäivällä taas liikenteeseen!
Torstaina siis ajeltiin Prahasta Berliiniin. Berliini ei kyllä ollut kovin ihmeellinen mutta pitihän sekin nähdä! Siellä yö, ja aamulla TAAS liikenteeseen :)
Perjantaina ajettiin Berliinistä kohti Tanskaa ja sen läpi Ruotsiin. Ajettiin yötä myöten, ei meinannu löytyä avointa yöpaikkaa! Sitten vihdoin yöllä 1 maissa löytyi (Suomen aikaa 2). Yö siellä ja sitten aamulla kohti Haaparantaa ja Suomea!
Iskä päätti tempasta ja ajaa koko päivän. 1400km yhdessä päivässä! Ei mitään mahtavaa herkkua istua autossa niin kauaa! Mutta, päästiinpäs kotiin<3 yöllä Suomen aikaan puoli 4 oltiin kotipihalla. Päätin vielä lähteä äitin luo Väinön viereen nukkumaan :)
Sunnuntaina nukuinki sitten johonkin klo 17 asti....

Noo, upea reissu! Ja kesän ainoa. Nyt on töitä elokuulle asti. Ti-la klo 7.30-18.00 suunnilleen. Huh huh

kohta nukkumaan->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.