IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Pidä musta kii - NelliSunnuntai 22.10.2006 16:10

jotenki mä en enää tajua tätä mun oloa. päivällä mulla on kaikki hyvin, mun on ihana ollla. mulla on kaikki ketä mä tarviin piristämään mua lähellä. illalla ku mä tuun kotiin, mun elämä kääntyy heti päinvastoin ylösalasin. ilta meneeki sitte purkaessa tunteita sille joka nyt ekana sattuu msn tulemaan vastaan. enkä mä niin haluais tehä. haluaisin, että mulla menis hyvin. mä olisin onnellinen, mun ei tarvis itkeä. mä haluaisin olla vahva, en heikko. ja haluaisin luottaa vahvemmin kaikkiin keihin mulla on syytä luottaa. mä oon huono luottamaan. aivan liian huono. ja aivan liian harhaluulonen. mulla oli mukavaa ku jasmin oli meillä, mutta heti ku se vaan jätettiin pois auton kyydistä sen kotipihaan niin heti alko asiat päässä jyllätä. kotiin ku pääsi niin heti meinas itkettää, onneksi kuitenki helin tykö pääsin.
Helin kanssa on niin helppo puhua asioista. en tajua miksi. ehkä me ollaan vaan samassa tilanteessa niin kummatkin ymmärtää toisiaan ? näin mä sen asian luonnehtisin. Helin kanssa on helppo puhua. ei tarvi hävetä koska se ei ala morkata. Heliä on helppo lohduttaakki. helpommin ku muita, tietää miten neuvoa jos on ite kokenu saman tilanteen ja tehny jotain väärin.
Mulla oli mukavaa illalla, mitä nyt Helin kans juttelut alko masentaa ku taas kaikki oli pakkautunu sisään. Mutta pääsin sitte Mikon luo. Se aina helpottaa jotenki kummasti. sehän on hyvä asia ?! ainaki minusta. mentiin sitte veskulle, veskuki on tosi tärkeä mulle, ilmeisesti minäki sille sen juttujen perusteella vkl. hymyilyttää aina kuunnella nitä ku toinen niiin tosisssaan selittää. mutta hyvä olo tulee ku huomaa että taitaa oikeasti olla jollekki tosi tärkeä. niiinku mikkoki sitä aina joskus selittää. useimmiten sillon, ku se on päissään. ei meinaa pokkaa pitää sillon k use sitä selittää, pitäs pitää, sillon ainaki saan nauraa oikeasti. Ja oikeasta ilosta. "pirita muista että tää ei oo kännisen sekoilua. kännissä sitä vaan uskaltaa sanoa miten asiat on ! " sitä se aina mulle sanoo sen siirappikohtauksen yhteydessä. mulla tulee aina niin hyvä olo siitä. jos se oikeasti tarkottaa aina tuota mitä se sillon sanoo.
Veskuki on mulle niin tärkeä. Ja Jasmin. Jasminille mä oon purkanu aina kaiken. nyt ku ollaan kunnolla tunntettu. vatsalihakset saa aina mukavasti treeniä, ku on sen kanssa. mukavaa. Ja Joni, ihminen jolta vähiten mitään myötätuntoa olisin oottanu. Joni piristi mua eniten eilen, ja oonki siitä tosi kiitollinen sille. se osas piristää mitä mukaviten. vai miten lie sanotaan, ihan sama. se ei oo se pointti. Mutta joni osas kattoa asioiden myönteisiä puolia. mulla oli tosi mukava viikonloppuki sen kanssa. se oli hauska. ja tyhmä ! silleen hyvällä tavalla. en mä ymmärrä miksi kaikki haukkuu sitä. sehän on muuttunu, ainaki siitä mitä mä sitä oon tuntenu. yhen ihmisen vaikutus toiseen ihmiseen voi olla niin iso. Ja sehän on vaan hyvä asia, jos vaikutus on myönteinen.
Roniki, aina sen kanssa kesällä juteltiin henkeviä. Se aina joteni helpotti, seki etti aina asioiden sitä hyvää puolta ja sen ratkasutki meni aina sinne hyvän puolelle. se on tosi positiiivinen ihminen. Eihän monen mielestä pojat ja tytöt voi olla keskenään kavereita ! miten joku on ees voinu sanoa noin ! mulla on kohta pojat parempia ystäviä ku tytöt. Onhan niitä tyttöjäki tietenki, mutta aika harvassa löytyy semmosta just semmosta minkä haluaa. pojilta ei oota niin paljon mitä tytöiltä. ehkä sen takia pojat hyväksyy paljon helpommin.
Mutta Tomi ehkä yks suurimmista kiitoksista kuuluu sille. miten se on aina jaksanu mua kuunnella, vaikka se on luottamuksen pettäny kerran jos toisenki, mutta nyt en usko että se sen pettäis. mä oon kertonu sille aina jos joku on mieltä painanu. Yks lausekki siltä sai mut eilen hyvälle tuulelle. Hyviä ystäviä näin Hyviä ystäviä ku mulla on ei saa rahalla. Oon jotenki ylpeä ku mulla on nää kaikki. Onhan niitä paljon muitaki, mutta nää on nyt viimeeksi mun elämään vaikuttanu.
Ja Mikko, mä en oiken tajua miten se aina saa mut itkemään, oli asia hyvä tai huono. Pelottaa vähän mennä sinne tänään, eilen oli niin huono päivä sillä. kärtys vaan. Mutta jotenki mä silti rakastan sitä niin paljon. Nää on ne ihmiset ketä mä en haluais menettää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.