IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

everytime I see you in my dreams.Lauantai 23.12.2006 03:15

Tomi halus lukea. sen mieliksi kirjotan.

Kohta jo joulu. ystävät, perhe, suku. kaikki mitä tarvin. enempää en haluais enkä vois toivoa. tänäänki mun tuli niin kiva ku oltiin kotiksella. minä, rimpu, tomi, roni, v-p, jussi, kossu. oli jotenki niin vapautunu olo. ehkä sen huomaski käyttäytymisestä. oli sitä energiaa sen verran.

Aina sitä ihmettelen mitä yks vaivanen kappale voi tuntua niin omalle kohalle tutulta ja saada pahan olon. ja sitten itkettää. nykyään on vaan niin vaikea edes itkeä. jokainen tarvii jotakin. minä tarvin läheisyyttä. en voisi edes kuvitella olla yksin. pahinta mitä tiedän. ja niin lähellä se on ollukki. ja vielä nyt ihan lähiaikoina niin varmasti pidän nyt kiinni. ei kenenkään sais olla yksin. pitäis olla se yks jonka puoleen kääntyä heti ku vaan tuntuu pahalta. sen minä haluaisin sen yhden hyvän ystävän antaa jokaiselle.

kaipaan. laura, mun on helppo sulle puhua. ootan ens viikkoa niin paljon. niin paljon on suunnniteltu, niin paljon välitetty toisten sanoista. itkettykki. ystävyyttä.

tomi, elämän oon sulle velkaa. kuten jo sanoin. kun niin tukena on jaksanu olla se poika. toista samanlaista saa etsiä. mitä se ikäero taas ystävyydelle taas merkkaa ? ei sitä sen seurassa edes tajua. en osaa koota oikeita sanoja. jotain kaunista haluaisin sanoa. en vain osaa.

juho, kiitos. muuta en voi sanoa. pahimmista ajoista et onneksi tiedä paljon. se on sinun onni. nyt olet ollu tukena joka pienessä asiassa. tukijoita mulla on. joista oon kiitollinen. sinustakaan en osaa sanoa mitään muista erottuvaa, vaikka juuri semmoista sen pitäisi olla. ansaitset sen.

jonna, niin vähän aikaa, niin paljon rakkautta. se on niin jännä huomata miten voi huomata niin paljon yhteistä, niin paljon välittämistä, niin paljon kauniita sanoja. onneksi tutustuin. onneksi olen puhunu.

jasmin, kiitos kun sain takasin. anteeksi pahoista sanoista, anteeksi pahan olon tuottamisesta, anteeksi kaikesta. tein virheen. jota kadun. olet rakas.

on ystäviä joiden puoleen kääntyä. niistä ainakin voin olla onnellinen. jos en mistään muusta. mutta ainaki tää minunki elämä nyt lähtee kauniiseen nousukiitoon. sen minä tältä joululta toivon. lämpimiä ajatuksia ja paljon yhdessä oloa ja läheisyyttä. vaikka ulkona kylmä onkin, niin läheisyys lämmittää. minua ainakin. enkä uskoisi olevani ainut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.