IRC-Galleria

VAAKA 24.9. - 23.10 Tiistai 13.05.2008 15:10


Planeetta: Venus

Elementti: Ilma

Luonne: Vaaka tuo mielipiteensä vahvasti esille. Vaaka ei pysty ymmärtämään erikoisia ihmisiä, koska vaa'at ovat niitä ns. "normaaleja". Jos Vaaka joutuu jostakin syystä poikkeamaan muista ihmisistä hän häpeää sitä suuresti, eikä tuo sitä mielellään esille. Vaaka on ulospäin rauhallisen ja tyynen näköinen. Hän hymyilee, vaikka hänen sisällään kiehuisi. Vaa´alla on myös hyvin vankat mielipiteet, joita hän kyllä puolustaa, vaikka tietäisi itsekin olevansa väärässä. Toisaalta Vaaka on sosiaalinen, asioita ja ihmisiä yhdistävä. Hän rakastaa kauneutta, sopusointua ja rauhaa. Hän elää muiden kautta. Ystäville ja tuttaville vaaka on hyvin miellyttävä.

Rakkaus: Vaaka suhtautuu rakkauteen idealistisesti ja on hyvin epäitsekäs, ainakin omasta mielestään. Vaaka tuntee rakkautta koko maailmaa kohtaan. Hän nauttii romantiikasta ja on emotionaalisesti riippunvainen kumppanistaan. Mutta parisuhteessa vaaka saattaa olla määräilevä.

Harrastukset: Vaakojen harrastuksesista on vaikea määritellä mitään eriyistä, sillä vaa´an puntari saatta heilahdella puolelta toiselle. Toisena päivänä kiinnostaa urheilu, toisena päivänä löhöily. Ehkä bailaaminen on erityisesti nuorten vaakojen yleisin harrastus...

Ulkomuoto: Vaa´alla on kauniit ja säännölliset kasvonpiirteet. Vaaka hymyilee paljon ja hänen kasvonsa on miellyttävät - jopa silloin kuin hän on vihainen! Vaa´alla on yleensä kuoppa leuassa tai poskissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.