IRC-Galleria

poorleno

poorleno

tykkää susta

uijui :)Lauantai 05.04.2008 23:52

Äiti toi Pariisista mulle hienon kirjasen jonka kansi on paspis, johon voi sisäkannen puolelta ujuttaa postikortin tai valokuvan tai muuta, siis kansikuvaks. Vähän hienoa :) tykkään. Siin oli valmiina kansikuvana valokuva jonku Louise Bourgeois'n työstä, seinäkangas jossa valkoisella pohjalla lukee sinisellä teksti
I have been to hell and back. And let me tell you, it was wonderful.
Toi on kyllä niin minua. Tai siis että. Ah, tuo on niin kauniisti sanottu. Ja niin oikein. Ja niin. Niin. (:
Ja siihen kanteen voi sitten tietty laittaa ihan minkä vaan sopivan kokosen kuvan tai miksei tekstin paperin kortin kankaan uijuijui . On vaan niin hieno ja toimiva ja mahtava idea, että saa noinkin hienostuneella tavalla muuttaa kirjasen ulkoasua ja tuoda omaa minuuttaan julki sen avulla (varsinkin jos tuota käyttäis päiväkirjana)... oi että, on se nyt ihanaa.

Nyt on hyvä mieli muutenkin. Toivottavasti vaan Kaipolassa oleskelu ei taas aiheuta ihan hervotonta ahistusta, jospa mie nyt sen vajaan viikon täällä kestäisin? Siitä, että nyt on näin hyvä mieli niin pienistä asioista kun joku pariisintuliainen, niin puoleenyöhön mennessä oon jo aika sirpaleina taas. NO ENKÄ OLE. ku hyvä mieli saa luvan jatkua ihan miljoona vuotta, jookosta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.