IRC-Galleria

ps-i-c

ps-i-c

santzsix66, YO! STIMULAMOS HASTA TENEMOS

[Ei aihetta]Lauantai 08.11.2008 21:35

jee sannia ällöttää syyä lihaa mutta etanat kelpaa alkupaloiks, ne ei oo eläintä ne on örkkejä tai nilviäisiä, hyönteisiä emmätiiä. mut eniveis niil ei oo karvoja eli (Y)
vaikkka niiin lupasin ni jeejee arvaas en oo vielkää yhtää koulukirjaa avannu. mut sentää vähä "siivosin" eli vaihdoin lakanat ja tyynyliinat tämmöset, eli yöl ku meen nuqu-kuqu ni oon sillee et aaaaahhh ihanaa ja käperryn..
oon huomannu et oon alkanu kirjottaa tänne kaikkee paskaa iha hirveen usein:D oon vissii liikaa koneel, ENKAI huhhuh, mitä syytteitä :|
huomen vois herätä 12 enemmi (nukahtamatta uudestaan) vois käyd vaik lenkillä!! oon taas vaihteeks lihonnu..mut hahaa koht on joulu ja sit laihdun taas..en tiä miks mut niin on käyny kahten viimen joulun.
tätätätättätätäääärinääääää!!!
OTEPin biisei ja THEY'RE COMING TO TAKE ME AWAY pyörii ja hyörii ja ajelee rallii mun korvien välis kilpaa
teen koht taas ruokaa.. meil on tnä mun spécialitéeta, eli liekitettyi pihvei mut en oo varma jos osaan syyä sitä:S eilenki otin vege pizzaa:O omgomg hahaha joono mutmut ne onki hyvii.
mietikkää jos oikeest asuttais kaikki yhessä jossai afrikassa.. eiku mietin et jos kaikkialla olis samanlaista ku afrikassa ja sit jonai kauniina päivänä meiä koulu vaa sortuu, romahtaa bumbum..jos olisit siitä koulust ainut eloonjääny, mitä tekisit? vittu ainaki haluis kuolla pois samantien =/
geoffrey rushilla oli muute aika hiljasta toi 90-luvun alku.. ehkä se nousi oikeesti vasta 98.. tai sitte elisabetheist.. putput, miks mietin tämsii?iha vitu turhaa oikeest, mut mul o tylsää enkä viittiny mennä täsä välissä opiskelemaankaan ku en ois saanu mitään loppuun enivei.. must tuntuu et mul on vaihteeks iha vitust läksyy - - - - no ehkä tää tästä koht on joulu=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.