IRC-Galleria

Asterothin haasteMaanantai 30.01.2006 01:06

VITTU!!! kirjotin nämä kaikki just tänne ja sitten irc galleria teki jonkun ihanan tempauksen ja heivas mut ulos ;/

mutta, mutta, Asteroth siis haluaa tietää 5 outoa salaista tapaani ;D täältäpä pesee (jos vielä muistan mitä äskön kirjoitin):

1. jos koukistan toista raajaani mun pitää heti koukistaa toinenkin perään että symmetriä säilyy. sama pätee kaiken laiseen niskojen jännittämiseen/rentouttamiseen jne.

2. pääsen illalla takuuvarmasti uneen makaamalla suorana vuoteessa ja yksi lihas/ruumiinosa kerrallaan rentoutan itseni, vasemman jalan isovarpaasta ylöspäin. Tietenkin pitää aloittaa koko homma heti alusta jos sattuu vahingossa jännittämään jo rentoutettua raajaa - valitettavasti mulla on myös sellainen pakkomielle että jos joku jäsen on liian rentona mun pitää jännittää se. en ikinä pääse polvia ylemmäs!

3. pelkäsin pienenä hammaslääkärit 2:n takakannessa olevaa muijaa jolla on verinen ja syöpynyt suu ja kehitin pakkomielteen että mun piti aina videovuokraamossa/kaupassa mennä katsomaan sitä takakantta (ei mitään hajua miksi. varmaan halusin tarkistaa onko se nyt vielä niin pelottava kuin viimeksi). en enää niinkään pelkää sitä takakantta mutta tapa säilyy silti - onneksi kyseinen leffa ei ole enää uutuudet -hyllyssä enkä siksi useinkaan näe sitä enää.

4. jos meidän kotitalon viereisessä mäessä tulee auto mun takaa mun pitää juosta meidän pihan läpi kattomatta kertaakaan taakseni ja ohittaa yksi tietty kulmaus ennenkuin auto on mun kohdallani mäessä :D

5. en uskalla olla yksin tyhjässä asunnossa ilman että koluan kaikki huoneet ja komerot läpi ja varmistan että olen oikeesti yksin. samoin ennen nukkumaan menoa yleensä tarkistan kaikki "piilopaikat"... enkä pysty nukkumaan/oleilemaan huoneessa jossa on avoimet ovet, vaan mun pitää aina sulkea ne!

noh, toivottavasti eräs herrasmies on tyytyväinen vastauksiini ;D oisin kyllä lisääkin keksinyt!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.