IRC-Galleria

SattumuksiaTiistai 14.03.2006 07:29

Eilen toissa sattui pieni onnettomuus, josta nyt lyhyesti (as if, minako lyhyesti EI IKINA) teille kerron.

Tuurasin kipeana ollutta tyokaveria 11-17 ja olin juuri lopettanut erittain kiireisen tyopaivan ja menossa ylakertaan parkkipaikkatasolle juomaan kylmaa juomaa ja odottamaan kaveria, sovittiin et mentais lasillisille rentoutumaan, Evan oli tarkoitus lopettaa myos pian. ylakertaan parkkipaikalle mennaan keittion takanurkassa olevan lastaushissin avulla, siis sellainen metri kertaa puoltoista lastauslevy joka menee ylos ja alas noin 2m matkan. hissi oli taynna roskia, pullopusseja, laatikoita ja muuta salaa ja oli siina puolvalissa. mina sit juttelin siina yhden kokin kanssa selka siihen hissiin pain ja samalla painoin sit down nappia et hyppaisin kyytiin kun se olis mun kohdalla. sit vaan kuului hirmu romahdus ja koko setti mita siina kyydissa oli tuli mun niskan ja ylaselan paalle. onneks se kokki oli nopea ja kaappas mut kiinni etten kaatunu maahan, ilmeisesti tuli joku pien tarahdys kun siina on semmonen pieni pimea hetki sen osuman ja sit sen hetken valissa kun huomasin olevani lattialla kyykyssa. ilmat lahti keuhkoista ja sattui tietysti ihan tuhannesti, kokoilin itseani ja kaikki tietysti hossotti et liikkuuko niska ja muuten. eilisilta meni sit himassa maatessa ja hyvin vaikeasti liikkuessa. tanaan kuitenkin toimintakyky on jo melko normaali, sattuu aika paljon vasempaan ylaselkaan ja niskaan mut on kuitenkin jo paljon parempi. myos kadet ja selka ja niska liikkuu ihan normaalisti, joten selvisin vaan saikahdyksella. et tammostataalla! tanaan illalla toihin, katsoo sit miten pystyy kantamaan lautasia ja tarjottimia.

huomenna alkaa sitten common wealth gamesit, olen menossa ensin kimberlyn kanssa lotus klubille nauttimaan dollarin skumppaa, eli siis lasi maksaa dollarin 17-19 ja sit sen jalken katsomaan tapahtumia keskustaan. ihan kiva ilta siis luvassa!
ei pida jaada tuleen makaamaan siis, hyvin se selka siela takana tulee. :)
enaa muutama viikko melbournessa jaljella ja muutama viikko lisaa niin alkaa jo koko australia olla finaalissa talta eraa. takaisin olen kuitenkin varmasti tulossa, jos en heti seuraavien vuosien kuluessa niin sitten myohemmin. loisto maa, hyva henki ja paljon mukavia/kasvattavia kokemuksia...!

PUSUJApusujaPUSUJA
tuuli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.