IRC-Galleria

;__; <3Torstai 15.04.2010 19:41

1.listaa eri ihmisille asioita, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. älä paljasta keitä he ovat

1. Anteeks että oon hankala välillä. Onneks sä aina ymmärrät mua sellasena ko oon. Olet aivan ihana ihminen <3
2.Mua harmittaa kauheesti ettei olla enää nii paljon yhteyksissä. Mutta muistelen ja kaipaan sua usein.
3. Sä osaat olla niin ärsyttävä joskus, etten tiedä miten kestän sua ylipäätään, mutta tajusin silti onneks kuinka paljon susta silti tykkään. Saat mut viihtymää.
4. Sä saat mut aina hymyilemään ja hyvälle päälle, vaikka vaan tietäisin että nähdään myöhemmin samana päivänä, tai viikon päästä, sua jaksaa aina odottaa. Jos mä johkun käsiin luottaisin elämäni, ni se olisit sinä.
5. Sä oot tommone kauheen sulonen, et tahtoisin vaa koko aja rutistaa sua. Piristät mua todella, toivon vaa et jaksaisit juosta mukana ko meen minne millonki. Kestät mun tyhmiä päähänpistoja, vaikka susta ei tiedäkkään mitä sä ajattelet.
6. Oot oikeesti tosi hyvä kaveri, nähtäis vaa useemmin. ei tehdä niinko teit toisen kanssa, ei unohduta ja jäädä miettimään, mitä olisi voinu olla toisin. me ollaa kauheen samanlaiset, että joskus oikee ihmetyttää.
7. Harmittaa niin paljon, ko oltii pieninä parhaat kaverit ja nykyään hyvä jos moikataan ko nähdään. Olis kiva oppia tuntemaan sut uudestaan
8. Anteeks ko oon tämmöne itsekäs, mä oikeesti tykkään olla sun luona. Toivottavasti sä ymmärrät mua, niinkuin yritän tulla ymmärretyksi.
9. Sä oot aina ihanan pirtee, että vaikka mulla olis hermot kireellä tai jotai, ni sä saat kaiken kuulostamaan aurinkoiselta ja autat mua aina, kiitos siitä.
10. Tunnen oloni joskus kauheen vanhaks sun seurassas, ko meet nuoruuden energialla täysillä eteenpäin. Mun mielestä on kuitenki kiva, että luotat mun sanaan vaikka ootki aina yrittämässä olla jotain muuta.
11. Sä olet ihana, vaikka kiusaat mua minkä kerkeet ko nähdään. Kultaseni kasva ja opi
12. En tiedä mitä sun päässäs liikkuu, veit multa jo yhden kaverin, veisit loputkin jos vaa saisit. Sä osaat manipuloida ihmisiä, niin että ne ei edes huomaa sitä.
13. Sä oot nii mukava, vaikka et ite ees tajua sitä. Yrität torjuu ihmiset pois, mikä surettaa sun puolesta. Voiko voisin ojentaa sulle sen oikeen ihmisen, mutta kun en voi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.