IRC-Galleria

raudantakoja

raudantakoja

lunta tulvillaan...

Potkustartti sydämelleLauantai 06.06.2009 03:23

Kuuden tunnin päästä Tampereelle. Tulee taas mukavan pitkä ja rentouttava yö.

Päätäkin särkee ikävästi ja tuntuu kuin olisi flunssa tulossa - ihmekös tuo, kun tuolla ulkona on koko päivän riehunut tuollainen saatanan takatalvi! Yhdistetään siihen vielä talviturkin heittäminen ja erittäin myöhäinen nukkumaanmeno eilen illalla, niin onhan se varma ettei Tampereelle lähdetä ilman buranaa.

Neljä tuntia tuossa säässä ei ole ihmisen työtä. Tuli kuitenkin luvattua, joten olihan se tehtävä: Vasemmistoliitto tarvitsi meitä uutteria ja sinnikkäitä nuoriaan tekemään viime hetken vaalitöitä. Tämä keikka ei tosin ollut erityisen antoisa, sillä kuka ihme tuollaisella ilmalla on kiinnostunut politikoimaan keskellä Rotuaaria? Toisin oli keskiviikkona, kun olimme agiteeraamassa porukkaa Jatulin Saundi 2009 -tapahtumassa: miten sydäntälämmittävää olikaan saada kaikki puolueohjelmat ja jäsenlehdet jaettua, vaikka jakaa ei ollutkaan kortsuja kuten ystävillämme Kokoomuspuolueella.

Eilisiltana aloitettiin kesän vietto. Saunottiin, syötiin, juotiin ja pelattiin playkkaria puoli neljään asti yöllä. Mikäs sen hauskempaa! Moisen rappioromantiikan tuulahduksen seurauksena olo on koko päivän ollut harvinaisen tokkurainen, mutta mieliala on silti korkea. Jollei tässä nyt keuhkokuumetta tule, niin päivästä 6.6.09 voi tulla jotain niin perkeleen tajunnanräjäyttävää!

Potkustartti sydämelle ja villi puoli esille siis vain ;) Whoohoo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.