IRC-Galleria

ny ois hianoi ernuvaatteita myynnissä! ostakaa ihmees

Tyllihame:

Ostettu vuonna perse (en keksiny parempaa ilmasua, mut en muista koska) Morticiasta, Pinkki vekillinen päällyskangas ja alapuolella tylliä, koko M, 10e

Skottihame:

En tiiä mistä o eksyny mun vaatekkaappiin, mut kumminki vekitetty skottihame, koko XS, tarttee olla aika pien et tää mahtuu päälle. 5e.


Valkonen Pitkähihanen:

Pitkäkaulainen, kaulan päässä pitsiä (jos tr00 loleilu tän paidan kanssa kiinnostaa, se ei ole muovipitsiä) puuvillaa, hihojen päässä napit ja pitsiä, koko 152, täytyy olla aika pieni et tää mahtuu. käy hyvin esim loleiluun (kuten mainitsin jo lollolo) 5e.

lisäx myyn mangaa kysy jos kiinnostaa...

Vaikka osa on ostettu vuonna perse, ne on tosi hyvässä kunnossa. maksutapoina o et laitat rahat tilille ja postitan sulle´vaateet, tai sitten mulla on mahdollisuus tavata helsingissä, ja maksu käteisellä. Pesen ja silitän ja laitan vaatteet ennen kun postitan. POIKKEUSTAPAUKSISSA VOIN KOKEILLA TÄPÄÄ RAHAT POSTISSA MULLE, JA LAITAN PAKETIN POISTIIN. mutta vain poikkeustapauksissa, en ole vastuussa siitä jos rahat katoaa lähetyksen yhteydessä. ite maksat jälleen postimaksut, sori.


heitä komma jos kiinnostuit nii jutellaan lisää (: tää ois tärkeet.....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.