IRC-Galleria

rigefknbanana

rigefknbanana

Does this hairspray make me look fat?

- YOU MUST READ THIS :=)Tiistai 29.03.2011 21:30

MUT HEI EIKS OOKKI MUKAVAA KU:

Puhuu jonku kans kuinka on forever alone, ja toinen kävelee ohi 2km pitkä miesjono perässä. Ja lisää tulee, on lohdukkeita ja todellisia rakkauksia ja muuten vaa panokumppaneita. Sit viedää mukaan vielä muidenki poikaystävät ja ihastukset, ja nauretaan vaa kuinka 'mä oon paras ja mähän saan kenet mä haluan'. Eikä edes tajuta mikä huoran maine pään päällä leijuu, eikä siitä todellakaan ihan heti irti pääse.

Kuljetaan tissit paljaana perse keikkuen liian tumma meikkivoidekerros naamalla, ja hämmästellään kuinka 'toikin kattoo vaa mun tissejä'. Tissejä, joita sulla ei edes kunnolla vielä ole. Harjataan päivittäin ripsiin puolen sentin paksuinen paakkuinen ripsivärikerros, jota lisätään ainakin 5 kertaa päivän mittaan. Meikkivoiteet huulissa kalsarit jalassa kävellään niinku oltas muka kovinki seksikkäitä.
Rintsikoiden olkaimet ja reunat vilkkuen tiukkojen toppien alta kyykistytään laittamaan Adidas -kengät jalkaan, kun samalla puristetaan tissejä yhteen jotta saataisiin tissivako näkyviin. Sitten mietitään muka viattomasti, miksi pojat kattoo vaan tissejä ja miksi puhutaan paskaa selän takana. Eiköhän tämmönen mee jo laittomuuden puolelle?


-rige

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.