IRC-Galleria

rigefknbanana

rigefknbanana

Does this hairspray make me look fat?

- I saw you in my sleep, darlingMaanantai 24.06.2013 04:54

Aluksi, minkälainen fiilis sinulla on nyt?
- Een tiiä oikee, iha jees kai:D etin hyvännäkösiä julkkisnaisia ja sillee

IHMISSUHTEET
2 tärkeintä henkilöä elämässäsi, perustele?
- 1. Äiti. Nojoo, ihan luonnollisistakin syistä äiti on yks tärkeimmistä ihmisistä mulle. Meillä on tosi hyvät välit eikä me tapella oikeestaan ollenkaan. Jos äiti on vihanen mä yleensä iskän kanssa nauran sille ja kysyn miks vittu se on taas tommonen ja yleensä se sillä leppyy:D jos ei niin sit on turha enää ees yrittää. Mut kliseisesti sanottuna äitin on aina ollu mun tukena ja auttamassa missä vaan. Pystyn puhumaan sille kaikesta, semmosistaki jutuista joista en voi tai halua puhua kavereille. Jos äitin kans juttelee jostaki, se osaa monesti kertoo mielipiteensä nii äitinä ku parhaana kaverinaki. Voin luottaa äitiin 100% ja se ymmärtää mua aina. Se on maailman paras äiti.
2. Mika. Öm no tota okei, en ois ikinä uskonu et siitä tulee mulle näin tärkee. Mun on hankala jakaa ihmisiä tärkeysjärjestykseen mut Mika on selvästi äidin kans jaetulla ykkössijalla. On ehkä vähän vaarallista kiintyä näin paljon ihmiseen joka ei oo sukua, mut myöhästä jo. Mika on yks harvoista joiden seurassa voin olla oma itteni, siihenki mulla meni kauan ennen ku päästin vammasuuteni esiin. Tiiän että voin luottaa siihen 100%, ja vaikka oonkin surkein tyttöystävä ikinä, niin Mika on ainakin maailman paras poikaystävä kaikkine vikoineenki hahhah. Vaikkette ehkä uskokaan sitä päältäpäin niin totta se on! En vaan vieläkään ymmärrä miten se vieläkin jaksaa kattoa mua, oon ollu niin idiootti ja tehny kaikkee tyhmää joiden perusteella järkevämpi ihminen ois jättäny mut jo monta kertaa. Mut se ei, enkä tosiaankaan ymmärrä miks. Ei sillä että se mua haittais. Meilläki on ollu vaikeutemme ja kaikki muu paska, mutten vois luopua siitä mistään hinnasta. Hirtän itteni omin käsin jos joskus päästän sen menemään. Mika on omalla tavallaan vitun tyhmä mut ei se mitään, rakastan sitä silti ihan mielettömästi♥

Onko sinulla henkilöä, jonka kanssa et vaan voi olla missään tekemisissä?
- Nojaa, kyllä mä kaikkien vitun ärsyttävien kusipäähomojenki kans varmaan pystyn ees jotenkin tekemisissä olemaan. Ei mulla tuu yhtään ihmistä mieleen joiden kans en pakottamallakaan pystyis asioimaa mitenkää:D

Miksi paras ystäväsi (jos sinulla on sellainen) on paras ystäväsi?
- Mä en tiedä, mulla ei varsinaisesti oo parasta ystävää. Mut jos mun pitää yks miettiä nii en tiiä miks mutta Laura tuli ekana mieleen. Okei huijasin, Mika tuli ensin mutta kerroin siitä jo joten.
En edes tiiä miks Laura on mun paras ystävä. :D ehkä se johtuu siitä että ylä-asteella se kuulu jo mun hyvimpiin ystäviin, mut nyt lukiossa vielä enemmän koska meillä on ollu niin paljon samoja tunteja ja ollaan oltu siellä aika paljon kahestaan. Sit pikkuhiljaa ollaa aina alettu puhumaa asioista enemmä ja enemmä ja en tiiä, voin puhua lauralle niin paljon kaikesta. Joskus tuntuu että vähän liikaakin. Vaikka me ollaanki aika erilaisia, laura on enemmän menossa koko ajan ku mä oon tämmönen kotihiiri. Sen lisäksi laura on aina myöhässä kun mä tykkään olla ajoissa. Paitsi koulussa.
Mut niin apua tiivistettynä mä en tiiä, ehkä me vaa ollaa ajauduttu nii läheisiksi:D

Onko sinulla ihmistä, joka on pikkuhiljaa kadonnut elämästäsi ja kaipaat häntä?
- Nojoo. Ehkä eniten kaipaan just ala-aste aikoja. Sillon tuntu että kaikki on helppoo ja "ollaan ikuisesti ystäviä". Toisin kävi, en tiiä edes miks me ollaan kaikki kolme ajauduttu niin erilleen:D meistä kasvo niin erilaisia ihmisiä, että ehkä me ei vaan sovittukaan niin hyvin yhteen ku ala-asteella.

Oletko ollut rakastunut?
- Koko ajan. Eimut se on hassua kuinka aina on miettiny et "en varmaan koskaan rakastu, ehkä sitten kun oon 30 ja asun jossakin muualla." Mut sit yhtäkkiä kävi niinku elokuvissa ja rakastuin, hups. Muistan kuinka joskus kirjotin siitä etten edes muista miltä ihastuminen tuntuu. Kuukausi siitä eteenpäin ja olin jo ihan sekasin hahhah. Mutta tosiaan, rakastuminen on ehkä yks parhaista jutuista ikinä. Sitä tunnetta ei vaan voi kuvailla.


Henkilö, jonka haluaisit tavata palavasti?
- Johnny Depp. Haluaisin kertoo kuinka paljon oon sitä koko pienen elämäni palvonut. Se on ollu mun suurin idoli varmaan aina, se koko ihminen on niin mahtava ja lahjakas etten keksi ketään muuta kenet haluaisin tavata niin palavasti.

KONTAKTIT
Kenelle puhuit viimeksi ja mistä?
- Sakulle facebookissa jostakin biiseistä:D

Ketä halasit viimeksi?
- Mikaa. Oliko ylläri, halainen sitä koko ajan

Keneltä on viime tekstiviestisi ja mitä asia koskee?
- Äiti kysy miksi mikan kaula on syöty :OOO

Kuka soitti sinulle viimeksi?
- Mika

Entäpä kenelle sinä soitit viimeksi?
- Mikalle näköjään :D

TUNTEET
Tunnetilasi juuri nyt?
- En tiiä ihan perus yödatistelu tunnetila

Milloin viimeksi olit mustasukkainen ja miksi?
- Tänään:D yks vitun ärsyttävä teinihuora käski Mikan tulla käymään koululla just ku olin lähössä ja niin semmosta kaikkee

Milloin viimeksi olit kateellinen ja miksi?
- tänään, katoin jotai musiikkivideoita nii olin niille kateellinen vähä kaikesta. Niiku just perus "miks mulla on tyhmät hiukset, miksen oo nuin laiha yhyy yhyy"

Milloin viimeksi itkit ja miksi?
- Eilen. En aio kertoo syytä koska too personal, mut sen verran voin ehkä sanoa että en muista millon oisin viimeks itkeny niin paljon.

Mille nauroit viimeksi?
- en mä itseasiassa muista :D varmaan jollekin saunassa äidin ja rikun kans

AIKAMATKAAMISTA
Jos saisit muuttaa yhden jutun menneisyydestäsi, mikä se olisi?
- En mä tiiä, jonku paskan jutun jonka oon joskus tyhmyyksissäni tehny

Mikä on kaikista hirvein muistosi?
- Ehkä ne kamalat sydänsurut viime syksynä. Se oli ehkä henkisesti mulle kamalinta aikaa ikinä, olin ihan vitun rikki

Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
- Varmaan sitä että lukio loppuu ja pääsen muuttamaan täältä pois ja alottaa ihan oikeesti elämän :)

Mikä on viimeisin uni jonka muistat?
- En tiiä miksi mutta mun piti tappaa Mika. Me tapeltiin siinä unessa ja loppujenlopuksi puukotin sitä ja viilsin siltä kaulan auki. Sit mä itkin ja huusin ihan vittuna mutta onneksi heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.