IRC-Galleria

SiivoustaLauantai 19.01.2008 13:35

Puuh, siivonnut ja järjestellyt kämppää kohta 3 päivää (ja siinä sivussa katsellut 8 jaksoa Lostia, pitää kiriä vihdoin toi kolmoskausi loppuun jotta voidaan aloittaa nelonen :P ) ja ei jaksaisi, mutta alkaa sentään näyttämään jo paljon paremmalta. On sitten kivempi ottaa kissatkin tänne huomenna kun on siistiä.
Laila tosin ei vielä tulekaan, raukalla on paha ientulehdus ja sanoivat että käyttävät lääkärissä ja lääkitsevät sitä vielä hoitolassa. Noh, Ulpu ja Artturi tulevat, ja saavat aloittaa sitten kotiutumisen :) Lailan saan hakea itse sitten kun on parantunut, kun kuitenkin ajelen siitä ohi usein.

Pitäisi käydä iso läjä lasten vaatteita läpi, paljon pieneksi jääneitä jotka pitäisi viedä kirppikselle. pitäisi ottaa joku vkl kunnon projekti, varaisi kirppispöydän, kävisi ne läpi ja hinnoittelisi, saisi sitten kaappeja tyhjäksi. Muutakin tavaraa olisi menossa sinne joten voisi saada vähän rahaakin niistä :)

Jooei, nyt vielä vähän siivousta, sitten hakemaan kissoille ruokaa ja tarvikkeita, ja sitten tulisi kaveri muksuineen leikkimään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.