IRC-Galleria

robotti

robotti

on hörhö.

Olen pinkviini perkele 8DDSunnuntai 27.04.2008 15:51

Olet 88% kapinallinen. Olitko kenties mukana polttamassa makasiineja, tai Smash Asemissa? Jos nyt kuitenkin takoisit järkeä päähäsi, ei tämä maailma nyt ihan niin paha paikka ole...

Olet -50% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Olet 52% cityihminen.

Olet 4% fruittari. Ei sinusta fruittaria saa moottorisahallakaan.

Olet 39% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.

Sait 10% pisteistä. Ei sinusta saa joulupukkia millään. Voisit ehkä hakea virkaa joulupukin muorina...

Olet 18% pissaliisa. Sinussa on lieviä merkkejä, pitäisikö kokeilla muita musiikkityylejä tai uusia vaatteita?

Olet 50% maantietäjä. Nooh... kelpo tulos, mutta olisit voinut edes yrittää. Et tiedoillasi kyllä pärjää maantietoa koskevissa kysymyksissä jos meinaat tietokilpailuun osallistua.

Sait 42% pisteistä. Kaikki merkit viittaavat siihen että eläinmaailmassa olisit jääpingviini. Pittsburghista voisi löytyä töitä maskottina. Muista varoa vihaisia lätkäfaneja.

Sait 33% pisteistä. Natsitarvot ovat vähän kohollaan mutta tarkkaile verenpainettasi jotta kapinahenkisyys ei pääse nousemaan.

Olet 30% pelimies. Jos pyrit pelimieheksi, niin älä heitä pyyhettä kehään, koska pelimies ei koskaan heitä pyyhettä kehään.

Olet 13% optimisti. Ei sinua optimistiksi voi kutsua. Kärsitkö masennuksesta - oletko kenties jo itsemurhan partaalla? Optimismi on ratkaisu kaikkeen. Miksei elämä voisi olla hyvää? Hymy huuleen ja radalle! Näin se ainakin meilläpäin toimii.

Olet 60% rokkari. Asenne ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan. Hieman viilailua ja sinusta saa vedenpitävän rokkarin. Rock & Roll!

Olet 41% tietokonenörtti. Hieman tietokonenörttivaikutteita. Kannattaa varoa nörttejä ja heidän juttujaan tai elämäsi voi kadota hetkessä.

Olet 47% vihreä. Ajatuksesi alkavat olemaan varsin vihreitä joten vedäppäs hieman grillikylkeä ja kaljaa niin ajatukset virkistyvät!

100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Sait 33% pisteistä. Ehkä kevyellä aivopesulla ja taitojen treenaamisella voisit joskus haaveilla ylläpitäjän asemasta.







Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.