IRC-Galleria

rotunainen

rotunainen

tajunta laajenee kunnes se hajoaa

Uusimmat blogimerkinnät

neeja kirjotttaaa :DLauantai 21.04.2007 00:10

PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
olipa kerran erittäin pitkä ja kaareva porkkana, joka oli väriltään kellertävänoranssi. tämä porkkana oli ennen muinoin ollut ranskan eiffel-tornin vartija, mutta porkkanavallankumouksen jälkeen se oli jäänyt työttömäksi. se oli masentunut ja se päätti lähteä kohti afrikkaa, porkkanoiden luvattua mannerta. porkkana matkasi monia päiviä ja öitä kunnes eräänä aurinkoisena päivänä se saapui afrikaan
KUULUISA KUMIPERUNA! sanoo:
mitä vitt....?!
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
porkkana raivasi tietään läpi syvän viidakon kunnes se löysi tiensä pieneen kylään keskeelle viidakkoa. kylän rakennukset olivat oljista ja heinistä tehtyjä. porkkana huomasi että kylä oli erittäin sivistynyt kylä, koska se näki pyykkinarun, jossa roikkui erikokoisia heinähameita, niin porkkana kutsui niitä omituisia vaatteita. siellä se ajatteli, että ehkä kylä ottaisi sen mieluusti asumaan.
KUULUISA KUMIPERUNA! sanoo:
o.o
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
äkkiä alkoi kuulua omituista mölinää. kylän asumuksista tulvi ulos pienen pieniä pakasteporkkanoita, jotka olisivat olleet pääporkkanaamme polviin, jos se olisi polvet omistanut. pienet porkkanat mölisivät ja huusivat: "UKALAPUKALA!" porkkana säikähti. se polvistui polvilleen, jos sillä olisi ollut polvet ja anoi, että saisi jäädä asumaan kylään. pienet porkkanat suostuivat tähän pyyntöön.
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
pakasteporkkanat lahjoittivat porkkanalle heinähameen, joksi porkkana kutsui tätä omituista vaatetta. se auttoi kylän pikku-porkkanoita arkiaskareissa mm. metsästyksessä, siivoamisessa ja lasten hoitamisesta. mutta sitten tapahtui jotain hirvittävää. jotain niin kamalaa, että kaikken porkkanoiden sydän pysähtyi, jos niillä olisi ollut sydän joka olisi voinnut pysähtyä. pelottava armeija lähestyi.
KUULUISA KUMIPERUNA! sanoo:
o.o.o
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
armeija muodostui suurista, tummanliiloista mötiköistä, joita kutsuttiin munakoisoiksi. munakoisot raivasivat viidakon yli ja tuhosivat jokaisen porkkanan tieltään, myös pääporkkanamme, sen pitkän ja kaarevan. afrikan manner oli viimeinen maapläntti, jossa asusti porkkanoita. munakoisot, nuo julmat ja suuret vihannekset, eivät tunteneet sääliä tuhotessaan porkkat maapalloltamme.
KUULUISA KUMIPERUNA! sanoo:
o.o
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
tätä aikakautta, jolloin munakoisot tuhosivat porkkanat, kutsuttin munakoiso-vallankumoukseksi. munakoisot olivat kaikki suuria ja kiinteitä, myös samaa sukupuolta, miesedustajia. tämän asian vuoksi jokainen munakoiso oli homo, homoseksuaali ja homogeeninen, eli he sulautuivat sulavasti yhteen tekiessään lisää homomunakoisoja. munakoisot olivat maailmanvalloittajia ja he hallitsivat maailmaa.
PERUNAPORKKANA-NOVELLISTI sanoo:
LOPPU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.