IRC-Galleria

rouhilöksy

rouhilöksy

on fossiili

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -
tää ei halunu äsken et kirjotan merkintää :<<

ärsyttää ku ihmiset vinkuu et "miks galleria pilattiin, vanha galleria takas" ekaks sanotaan et tää vanha on tylsä, sit oli gallupkin et halutaanks uus ulkomuoto ja plaa ni ihmiset oli enimmäkseen joo, nyt kaikki valittaa että yhyy tää on kamala.. OKEI tää ei oo täydellinen, ja tää on ehkä vaikea, mut onhan tää silti ihan jees, vaikka ehkä tää ei oliskaan SE IRC-galleria mikä ennen oli, vaan joku.. JOKU :D

sitten ku kaikki tunkee päiväkirjoihin ANTEEKS Blogeihin noita ketjukirjeitä "jos tulee tarpeeks valituksia ni ylläpito muuttaa vanhan gallerian takasiN" huoh, toi on yhtä tyhmä juttu ku joskus tos kesäl se ketjukirje salkkareiden juonipaljastuksista, siinä ollu päätä eikä häntää, ja kaikki oli ihan IIIK!!!!1111

ensinnäkin, missä on lähteet? NIIN: ei missään (tai kaverin tai tutun päi.. Blogista?)
ylläpito on nähnyt suuren vaivan, parantaakseen ihmisten viihtyvyyttä ja gallerian käyttöä, mut sit ku ne on tehny sen, ni heti pitää valittaa että "YHYY tää on ihan kamala!!!"

itteäni ärsyttää henkilökohtasesti se, kun noi uudet ilmotukset on todella pienellä fontilla tuolla yläkulmassa..

SITTEN kun vanhojen modien käyttöön ottaminen on hankalaa, siinä pitää kikkailla aivan kamalasti, ja jos ei tietokoneista ja tästä koodausmaailmasta mitään ymmärrä ni se ei vaan onnistu..

JA VIELÄ SE, kun omia tietoja ei voi muokata, ilman että laittaa asuinpaikan näkyviin, en haluais et koko maailma tietää missä asun (tai olen asuvani)

ainiin!! kommenttien kopionti on hankalaa tai se ei oo nii helppoa ku ennen..


KIITÄN JA KUITTAAN

radioissa ja lehdissäkin hehkutetaan kuinka NUORET ANGSTAA UUDESTA IRC-GALLERIAN ULKOMUODOSTA MUT HEI.. IHKUU saadaan huomiota ! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.