IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Chaos and confusionMaanantai 22.02.2010 14:35

Sekava olo. Voi kyllä johtua myös tästä kuumeesta, mutta ihan näin muutenkin.

Torstaina oli penkkarit. Että nyt olisi sitten lukio loppu. Hienosti 76 kurssia, niin pääsen sieltä poiskin. Nyt pitäisi miettiä yhteishakua. Ahdistaa saatana. Täytyy mennä opolle vinkumaan, opolla selviää kaikki. Haen Turkuun ainakin, Taideakatemiaan. Helsinkiin Taidekorkeakouluun. Kauppakorkeaan Turkuun. Ja Jyväskylääkin mietin. Täytyy miettiä.

Ja kirjotuksiin pitäisi lukea. Kyllä mä luen... Kohta. Joku voisi tulla kahlitsemaan mut noihin kirjoihin, että varmasti lukisin, kiitos. Englannin pitäisi mennä ilman suurempia lukemisia, samoin äikän. Historia ja ruotsi sen puoleen stressaavat.. Pitäkää peukkuja.

RIP Aki. <3 Toivottavasti sun on parempi siellä jossain. Toivottavasti nähdään joskus.

Mitähän tässä muuta. Aivan, Sonata Arctican The Days of Grays on hieno levy. Tajusin sen nyt vasta. Jotenkin sielukas. Pidän tästä tosi paljon. Stam1nan Viimeinen Atlantis taas oli pettymys. Jotenkin.. se ei vain iskenyt. Ei huvita kuunnella sitä enää toista kertaa. Tosin nyt on ollut sellainen anti-Stam1na-kausi päällä, että ehkä se jossain vaiheessa maistuu sitten myöhemmin. HIMin uusi levy taas oli hyvä. Vain hyvä. Ei mikään maailmoja mullistava. Kuunneltava. Nyt tässä odotetaan uutta Mokomaa, Poisonblackia, Tarottia, Reflexionia ja Stone Souria. Kaikki taas päättäneet julkaista suurinpiirtein samaan aikaan, eikä mulla ole rahaa. Tukekaa köyhää opiskelijaa (minua), kiitos.

Olen koittanut tässä töitä etsiä, koska multa lähtee kämppä alta kun opintotuet loppuvat. Jos en löydä töitä. Enkä tahdo takaisin kotiin, ei kiitos. Joten töitäkin saa tarjota.

Nojoo, flunssa on perseestä ja ulkona on kylmä ja jääkaappi tyhjä. Eipä tässä sitte muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.