IRC-Galleria

roz_

roz_

radio menee ylös läpi katosta

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.04.2010 23:49

"Ikävämpi yllätys odotti kuitenkin talon kellaritilassa, jossa oli tapahtumahetkellä käynnissä mittava vesivahinko. Alakerta lainehti vedestä, jota rikkinäisestä putkesta suihkusi kovaa vauhtia lisää. Koska putkesta oli hajotettu nimenomaan vesimittari, on mahdotonta arvioida kuinka kauan tai kuinka paljon tiloihin on valunut vettä. Vettä on ehtinyt vuotaa luultavasti useamman päivän ajan. Me paikalla olleet uskomme, että vuoto on tahallisesti aiheutettu.

Ei liene kovin vaikeaa päätellä, kenen intresseissä on saattaa talo niin huonoon kuntoon, että sen purkamiselle löytyisi joitain ”oikeita” syitä. Se, ettei talossa ole havaittavia murtojälkiä ja se, että talo oli muuten vahingoittumaton, puhuu kyllä puolestaan. Sisälle on luultavasti menty avaimella. Alakertaan ei myöskään näe kadun puolelta, joten vesivahinkoa ei olisi luultavasti huomattu pitkään aikaan. Varmistaaksemme, että talo on jatkossa paremmissa käsissä, emme ilmoittaneet vuodosta virkavallalle - emmekä varsinkaan Kiinteistötoimelle - vaan päätimme itse ryhtyä korjaamaan vahinkoja. Palasimme paikalle samana iltana ja saimme vedentulon katkaistua. Oheiset valokuvat otettiin myös tässä yhteydessä. Nyt alakerta on kuivunut ja aiomme kunnostaa sen, mikäli vuoto on ehtinyt aiheuttaa sille vaurioita.

Emme olleet kovinkaan yllättyneitä löydöstämme. Pispalassa on jo pitkään mädätetty pystyyn lukuisia taloja, jotka alkavat pian olla kypsiä purettavaksi. Onko tyhjillään seisottamisen sijaan nyt siirrytty suoraviivaiseen sabotaasiin asioiden nopeuttamiseksi?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.