IRC-Galleria

rusakko-

rusakko-

Pojan onnellinen äiti

Heh...Lauantai 03.05.2008 00:54

Tajusin et nyt ollaa jo puolen välin yli menty. Rakausviikkoja 21+5
Olot on onneks parantuneet, mitä nyt kahtena päivänä oon oksentanu taas ku eilen oli mikreenin poikasta ja tänää varmaa kuumuus teki huonon olon :/ Illalla ku on keli viilentyny ni ei mitää oo ollunna. Oottelen vaa sit ku alkaa olee niit 30astet varjoskii päivii et asunko sit suihkus.

Painoki on nyt sen alun 4-5kilon laskun jälkeen tullu takas noin 1,5kiloo. Massukii alkaa olee jo sellanen et näkyy et ootan eikä oo löllö läskien kertymä vaa. Tuntuu jännältä ku makoilee selällää ja tuntee tarkasti pikkusen liikkeit jo. Vielkää niihi en oo kunnol tottunu vaik jo 5viikkoo tuntunu jotenkii. Nyt ollu par viikkoo et päivittäin on pikkusen liikkeet tuntunu. Välillä säikähän iha ku alkaa kunnon showta vetämää mahas :D


Arvailuja saa sit heittää kumpi sielt tulee. Ei haluta ihe viel virallisesti sitä tietää. Saa sit olla yllätys meille <3 Moni veikkaa tyttöö ku nii pitkää on ollu pahat olot ja maha on kuulema niiku tytöl eli levee ja näkys seläst. Tukin kyl tuota mahan muotoo viel voi virallisesti varmistaa ku ekaa ootan ja massaa vanhastakii takaa tuos keskikropas on :D

Töis oon kai jonnekkii heinäkuun puoleen/lopulle väliin asti. Riippuen siit kui maha kasvaa ja estää työnteon. Ainakii kesäkuun oon töissä. 8.5 pitää jutella neuvolassa asiasta tarkemmin et mitä ne miulle suosittelee.

Kovasti ootetaa molemmat et laskettu aika vaa lähenis nopeesti. Viime ultras tul hirvee hinku saaha jo pikkunen sylii ja saaha pikkusen käsi omaan käteen. Onneks saatii 4D kuva ni saa kasvoja kahella :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.