IRC-Galleria

Väsynyt ja närkästynyt.Torstai 16.11.2006 13:18

Sain unta puoli kolmen aikaan, joten yöunet on jääny vähän vähälle. Aamulla tuli taas oksennus (aamupahoinvointia ;P) mut en mä silti kotiin viittiny jäädä. Viime tunnilla keskusteltiin siitä, minne reissataan? Ehdotuksia tuli: laivalle ym. ja sitten kun laivamatka hyväksyttiin, niin sitten mietittiin, että minne sitä nyt sitten mentäis. Vaihtoehdot: Lontoo tai Suomi. Arvatkaa kumman valitsisin!?
Eikä siinä kaikki, näillä ei ole mitään realistisia käsityksiä matkan tulevasta hinnasta. Siihen nähden, että nää laiskimukset ei jaksa tehdä mitään sen reissun eteen, on ihan turha haaveilla Englantiin matkustamisesta. Vitun idiootit. Miksei ne voi tajuta tätä asiaa? Ja vaikka tää luultavasti särähtää korvaan itsekkäänä lausahduksena, olis musta todella ihanaa jos ne ajattelis sitä reissua ees vähän mun kannalta. Miksi mennä Englantiin, kun
Suomi on lähempänä. Laivalla olis kaikille jotain, ainakin kuulis omaa kieltään. Mulla on helvetin vaikeeta jo ihan ton ruotsin takia, niin arvatkaapa ymmärränkö mä sanaakaan englantia. Ei mun päähän mahdu mitään.
Jos ne ei sitten Suomeen matkusta, niin voi olla varmoja, että mä en ilmesty matkalle mukaan. Ei mun porukoilla ole varaa maksaa jotain helvetin kallista reissua, kun ei rahaakaan nää oo yhtään kerännyt. Luultavasti tuona aikana matkustan suomeen, tai mikä ihanampaa, asuisin Suomessa <3 Arvostakaa maatanne! Kyllä te sen tajuaisitte aika pian, jos teidän olis joka päivä kohdattava näitä ylimielisiä ruotsalaisia idiootteja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.