IRC-Galleria

IiiiiX mun meikit levisPerjantai 17.11.2006 15:03

on taas päästy tähän pisteeseen. *Ote Rusinan normaalista päivästä. Aamulla kouluun, yksin siellä, tuun kotiin, oon yksin, avaan koneen, ootan ihmisiä meseen, käyn nukkumaan, yksin.
Joka helevetin päivä sama juttu. Ja mä en kestä tätä valittamista, mutkun ei oikeen piristä mikään. Mä pilasin eilen luultavasti välit mulle tärkeän ihmisen kanssa :'C surettaa. Mä tulisin niin onnelliseks jos se ottais muhun vielä yhteyttä, mutten voi olettaa sitä automaattisesti. On sillä ihmisellä taatusti parempaakin tekemistä kun vaan kuunnella mun surujani.
Ensimmäiseks mun on päästävä tästä vitutuksesta, lopetettava valittaminen ja sit muuttaa suomeen... <3 tuskin mun olo parantuu täällä ollessa, tai siis välit ihmisten kanssa, mä oon tulossa mökkihöperöks täällä... xD Tero kyllä tietää, sille oon siitä selittäny ja sen mielestä mä oon ihan sekasin... niin mä kyllä oonkin, mutta onneks sillä on hauskaa kun se kuuntelee näitä mun juttuja. Se on ihan pimee tyyppi, mutta sen kanssa juttelu piristää aina :D <3 Ei se kestä mua puoliakaan ajasta, mut ei se mua haittaa... Selitän vaan ja valitan ja valitan, ja se valittaa kans, tai ainakin käskee mun pitää turpani kiinni. Se on aina niin kiltti... :D Mä olen niin onnekas kun törmäsin siihen KAUSTISELLA! meidän "ystävyytemme" ei kyllä oo kovin terveellä pohjalla, mutten ole minäkään, joten ei se mitään haittaa :D tänäänkin kun soitin sille (taas) niin se kysy, et etkö sä vois vainota esimerkiks Pietaa... Tässä taas malliesimerkki siitä kuinka mä piristän sitä, ja kuinka se haluaa aina jutella mun kanssa... ;P et joo moikka moi ja niineespäin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.