IRC-Galleria

s-mies

s-mies

ei pelkää painajaisia.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

56!Maanantai 05.06.2006 06:38

Täällä taas.

Aika helvetin paljon on tapahtunut sitten viime merkinnän, hyviä ja huonoja. Hyvät jutut-osastolle menee mm. Marbleheroesin keikka... keikka meni hyvin (mitä nyt aloitettiin vähän hätäisesti ja soitin 2 ekaa biisiä korvamonitorin johto irti jee), viinaa oli, ihmiset tykkäsi.

Huonompia juttuja sitten ehkä joskus myöhemmin.

Mietin tässä just hyviä syitä olla kirjoittamatta kovin laajasti, pitää pitää tylsää aamuysiin asti että saa heitettyä raha-anomuspaperit sossuun lennosta jne, ja jotenkin vaikka leffojen kattelu tms. vaikuttaa kivemmalta kuin tämmöttinen ittensä availu. Ja tajusin muuten äsken, että weetin livedzöörnäl-juttujen lukeminen justiins tätä ennen (puolentoista kuukauden tekstit noin about, meni kai parikymmentä minuuttia) saattaapi vaikuttaa kirjoitustyyliin just nyt. Mutta eipä siitä jaksa välittää, örr.

Nyt vois siirtyä vaikka The Tuxedoa kattomaan... loppuun vielä wanhaa wiisautta (sovellettuna), josta meinaa tulla sedän motto: "On mahdotonta luottaa siihen, että ihmiset ja asiat pysyvät paikallaan. Mitä tahansa voi tapahtua milloin tahansa, oli se sitten hyvää, huonoa tai jotain siltä väliltä. Toivo parasta, varaudu pahimpaan ja pidä pyyhe mukana."

-S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.