IRC-Galleria

s-mies

s-mies

ei pelkää painajaisia.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Huh.Torstai 26.10.2006 22:31

JV-lupahakemus laitettu (mennee vieläpä läpikin ihan kiltisti kun en oo muutamaan vuoteen hölmöillyt:), sossulle ja Kelalle pistetty raha-anomuspaperit ja huomenna tai sään niin vaatiessa lauantaina muuttopäivä^^ Aika outo tilanne, kun a) pääsee tästä kämpästä helvettiin eikä enää koskaan tarvi nähdä tuota yhtä sankaria, b) taitaa olla rahahuolet ainakin jotenkin ohi (tai vähäksi aikaa ainakin) ja c) avosuhde :o
Eipä siinä kuitenka mitään, helvetin hyvältä tuntuu kaikin puolin:) Outoutta aiheuttaapi vain se, että kuulin tänään olevani etsintäkuulutettu... oli äitee laittanut pojasta katoamisilmoituksen _toukokuussa_, kun ei ollut tavoittanut. Haku vaan on vieläkin päällä, toivotaan että katoaa ennen esim. ulkomaanmatkaa.
On se jännää.

Niin, ja taitaa perkele joutua 50centin keikalle piipahtamaan, Areenan tutustumis- eli ns. kummivuoro on torstaina:| Toisaalta jos sen kestää, voinee yrittää seuraavaksi illaksi sitten töihin... joka tapauksessa ensi viikon keskiviikkona ja lauantaina on pelit, sinne kehtaa hyvillä mielin mennä. Jos sitten vaikka alaovelle, señor Laivaaraan jos on luottamista niin siellä on kiva olla:)
Kahden viikon päästä on Karjala-turnauskin, mucho dinero for me <3

Ihmeellisen hyvä fiilis... onkohan elämä kääntymässä oikeille raiteilleen vai järki vaan lähdössä lomalle?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.