IRC-Galleria

s-mies

s-mies

ei pelkää painajaisia.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mitäs tähän nyt taas keksisiPerjantai 03.02.2006 22:28

Joo. Normipäivä taas. Nykyisellään elämän perusasioissa ei tapahdu muutoksia, vain suhtautuminen niihin muuttuu. Nyt esim. ei taas oikein jaksa välittää rahaongelmistaan vaikka pitäisi.

Hoh. Tännekin tekisi joskus mieli avautua oikein kunnolla ja kuvien kanssa tai whatnot, mutta ei oikein pokka riitä... tätäkin kuitenkin saattaa joskus joku tuttu lukea (sattuneesta syystä) ja vaikka tunnistaa itsensä tms. Vaikkei nimiä mainitsisikaan. Ja toisaalta ei nyt mitään livejournaliakaan tjsp. viitsis.

Siispä kirjoittelen äm-irkihQraXudaa-gallerian päiväkirjaan matalaluotaavia vitutuspostauksia ja hajoilen. Ja taas vituttaa se, miten kuitenkin loppupeleissä omia mietteitään - varsinkin negatiivisia sellaisia - on ainakin minulle mahdotonta tuottaa paperille, koneelle tms. ilman, että lopputulos vaikuttaa korostetun taiteellisen sarkastisen tyylitellyltä tai sitten joltain varhaisteini-ikäisen mehukattikänni-angstilta. Vois varmaan pyytää Ikalta kirjoitusoppia tai semmottis.

Nyt tulee Winampin soittolistaltakin joko pelkkää tuubaa tai Wanhaa musaa. Pitääpi hankkia lisää, laillisista verkkomusiikkikaupoista tottakai!

-L

PS. np. Jean Sibelius - Puu-sarja, Op. 75 (Nro 5 Kuusi) <- löytyihän sieltä sentäs jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.