IRC-Galleria

Wow, miustaha on tullu positiivinen.Lauantai 09.05.2009 21:22

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Sä oot se tärkein ystävä. harmi että oot muuttunu, huolestuttavaan suuntaan. Oon aina siun tukena tapahtui mitä tapahtui :)

2. Olet oikein kiva ihminen, ois huippuu tutustua enemmän. Toivottavasti tavataan siellä uudestaan missä myös tutustuttiin :)

3. Tulisitpa äkkii kulta takas tänne <3

4. Sie olet se ihminen josta mie välitän, mutta se menee meillä niin ettei kumpikaan tiedä mitä toinen oikeesti haluu ja miten nää asiat menee. Jos tunnistat ittes voitas lähtee siitä et alettais puhuu toisillemme suoraan ja rehellisesti.

5. Huominen on joillekin todella vaikeeta ilman sua. kukaan meistä ei saa sua takas, kukaan ei voi enää auttaa. toivottavasti siel paremmas paikas tajuut kuin paljon me rakastettiin sua.

6. Ihana tyttö, 8kk on ollu huippua sun kanssa. välillä ollaan saatu vaikka mitä paskaa ku ollaan tehty vaikka mitä, mut en koskaa unoha sua.

7. Aloittasit ajattelun, sä et oo se täydellinen jolla on vara sanoa muille mitä vain. tuolla menolla olet harvinaisen yksin. Kukaan ei piittaa itseään täynnä olevista kyynisistä ihmisistä. Toivon et sä opit joskus, siihen asti mä katson sitä joka päivä.

8. Oli ihanaa nähdä sua eilen, sua lämpimämpää ja ihananpaa ihmistä ei ole. tai teitä kahta ihanampaa. Ollu aivan tajuttoman kova ikävä. muistakaa ne juhlat!

9. Ootko sä vieläkin katkera siitä vuoden takaisesta? En usko että tekemäni virheet oli niin suuret että tervehtiminen on vaikeaa, jos on niin toisaalta ymmärrän.

10. Ihana ilta eilen, oot erittäin tärkeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.