IRC-Galleria

salla^

salla^

Ulkomaalaista tetristä (y) :DD ♥

HIHHIIIHAHAHAA :DDDKeskiviikko 14.04.2010 20:07

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen haaksirikkoutuivat pirunsaarelle. Heidän onnekseen tapasivat itse pirun joka ehdotti heille tiettyä tehtävää, jonka suoriettuaan piru kiitokseksi suostuisi taikomaan jokaisen omaan kotiinsa. Kolmikko tietenkin suostui, jonka jälkeen piru pyysi jokaista etsimään yhtä hedelmää saarelta. Kolmikko lähti jokainen eri suuntaan etsimään omaa hedelmää jonka löydettyään palasivat pirun luo.
Ensimmäisenä tuli norjalainen rypäleen kanssa. Piru sanoi: Tehtäväsi on tunkea tuo löytämäsi rypäle perseeseesi ja sen tehtyäsi lupaan taikoa sinut täältä pois.
Norjalainen teki kuten piru pyysi häntä tekemään ja itki ja työnti ja itki ja työnti, kunnes lopulta sai tehtävän suoritettua ja pääsi kotiinsa.
Seuraavan tuli suomalainen tuli appelsiinin kanssa ja piru sanoi saman suomalaiselle: Tehtäväsi on tunkea tuo löytämäsi appelsiini perseeseesi ja sen tehtyäsi lupaan taikoa sinut täältä pois.
Suomalainen teki kuten piru pyysi häntä tekemään ja itki ja työnsi ja nauroi ja työnsi ja itki ja työnsi ja nauroi.. Kunnes piru ihmeissään kysyi: Miksi ihmeessä itket??
Suomalinen: No kun sattuu niin perkeleesti.
Piru: No miksi ihmeessä sitten itket??
Suomalainen: No kun ruotsalainen tulee tuolta vesimelonin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.