IRC-Galleria

Iltamesen jatkotarina 1.Torstai 22.01.2009 02:59

Rudi sanoo:
jukka-palmu käveli kadulla kohti rantakatua fugessa. Hän oli matkalla viettämään syntymäpäiväjuhliaan, ja halusi että niistä tulisi parhaat synttärit ikinä, olivathan ne kuitenkin 18v syndet. Jukka-palmu saapui rantakadulle ja tapasi rugiberton ja kyöstin

Johanna sanoo:
rugiberto ja kyösti olivat aloittaneet juhlimisen jo varhain aamusta ja kunto oli myöskin sen mukainen. ("vittu, mä en oo mikää vitu tunneli!1!!!!!!11!!") yhdessä pojat lähtivät jatkamaan matkaa. Paseota kävellessään jukka-palmu näki yhtäkkiä edessään ilmestyksen..

Sanni sanoo:
jukka-palmu näki edessään kuumimman naisen, salaisen fantasian ja unelmien panon, saija sihvosen, filosofian maisterin. saija katsoi jukka-palmua keimaillen ja jukka-poika oli heti myyty.

JuHa sanoo:
mutta jukka-palmu keskitti katseensa ja katso hieman tarkemmin näkyään ja sikähti kauheasti sillä tämä näky ei ollutkaan unelmiensa nainen, vaan pikemmiten jostakin kauhuleffasta haettu hirvitys, varmaan mailman kauheimman näköinen olento, joten jukka-palmu työnsi sen ohikulkevan auton alle ja lähti vetää, meni johonki läheiseen pubiin hakemaan kauniita naisia..

Kunnianosoitus ystävällemme Saija Eveliina Sihvoselle. (saevs)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.