IRC-Galleria

12.3.2010 <3Sunnuntai 14.03.2010 14:12

OH MY FUCKING GOOOOOD

okei siis joo jonotettiin ensin kuudesta saakka siel aamulla jäähallilla siis, mut sit seittemän tunnin jälkeen selvis lopulta et ei vittu ei me saada niitä jonorannekkeita siellä. lähettii stockmannille siis ja venailtiin ja venailtiin kun niil piti olla nimmarinjakotilaisuus (MITÄ NE EI YLEENSÄ KOSKAAN TEE) ja sit tomo ei ollukaan siel mut letot oli. mut joo apua apua tyyliin tärisin ja sit lopulta menin shannonille sillee "heyy" ja se oli et "moi!" ja sit jaredille.
"hi" minä sanoin
"heey, take good care of tonight!"
"oh yes" ja sit se virnisti sillee kun sanoin ton ehkä aika innokkaasti
"really?"
"of course"
"good, see you tonight byee"
"see you bye bye!"
ja sit se vilkutti mulle ja minä sille.

o_______________o

no sit keikalla street drums oli tosi jees ja sillee, päästiin siinä sit toiseen riviin kun vähä rynnittii ::D en jaksa siitä sen enempää kun MARSSIT. oli ihan hullua kun kaikki oli niin wää, en oikeestaan nähny tomoo kyl :<<< mut ei saatana, ne soitti from yesterdayn, revengen ja closer to the edgen, kaikki ne kolme, mitä mä halusin kuulla. meinasin seota closerin kohdalla. ja ihana "i fucked up the lyrics" vai mitä se sano kun was it dreamia lauleli 8) ja sitten kun the kill alko niin olin vaa et "ei vittu ei vittu ollaan sen verran sivus et jared ei tuu yleisöön täs..."
joo ette arvaa mitä kävi? jared tuli yleisöön juuri siinä. pidin kiinni sen kädestä ja se laulo ja se katto mua silmiin siinä kanssa.



tuossa 1.54 eteenpäin alkaa mun elämän hienoimmat 35 sekuntia, mitkä kyl tuntu 35 vuodelta. olin suoraan siinä alla ja tos kahen minuutin kohalla se katto mua silmiin ekaa kertaa. ne sen silmät <3

the best day in my life. kuvista tuli paskoja mut mitä siitä. ps http://www.provinssirock.net/ajankohtaista?expand=1#26 ;) moimoi!

ps:
1. Escape
2. Night of The Hunter
3. Attack
4. Vox Populi
5. From Yesterday
6. A Beautiful Lie
7. This Is War
8. 100 Suns
9. L490
10. Revenge
11. Capricorn
12. Was It a Dream?
13. The Kill
14. Closer To The Edge
15. Search And Destroy
16. Hurricane
17. Kings & Queens

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.