IRC-Galleria

-Maanantai 31.12.2012 06:36

Kerro mitä haluaisit sanoa 10 ihmiselle.

1. En tiiä mistä voisin alottaa. Muistan kun stalkkasin sua Twitteris & aattelin et oot ihan sairaan kiva tyyppi. Sit yhtäkkii me vaan alettiin puhuu & siitä lähtien oon ollu tosi kiitollinen, että tulit mun elämään. Voin puhuu sulle ihan mistä tahansa & sä hyväksyt mut just sellasena kun oon. Meillä on välil niin randomei juttui etten joskus ees tiiä mistä nekin on peräsin. Haluun vaan sun tietävän, että rakastan sua ihan älyttömästi enkä haluu menettää sua koskaan.
2. Oot ollu mun vierellä monta vuotta ja vaikka mä joskus aattelenkin, ettei me olla enää niin läheisiä niin sit sä tuutkin jostain & tajuun, että sä oot täysin samanlainen ku ennenkin. Mä voin kertoo sulle ihan kaiken, meillä on niin samanlainen huumorintaju eikä sun seurassa oo koskaan tylsää. Meillä on ollu riitoja mut aina me sovitaan kaikki. Sun kaltaset ystävät on harvassa enkä tiiä mitä tekisin ilman sua. Kiitos et oot ollu mun tukena kaikes.
3. En oo tuntenu sua kauaa mut muistan kuinka me molemmat kirjotettiin joskus toistemme fb-seinille, että haluttais tutustua paremmin. Eka jo aattelin ettei sitä tulis ikinä tapahtumaan, mut sit pääsin viettää sun kaa enemmän aikaa yhen ihmisen ansiosta. Oot niin omalaatunen tyyppi - hyvällä tavalla, kuolen aina nauruun sun seuras ja meillä on jotenkin niin samanlaiset jutut. Sulla riittää energiaa vaikka muille jakaa & haluun sun tietävän, että oot ihan huippu.
4. Musta jotenkin tuntuu ettei me olla enää yhtä läheisii ku alussa oltiin. Ei me ees puhuta enää kovin paljoo. Aina me vannottiin ettei mikään tulis meidän ystävyyden väliin mut jotenkin siinä sit vaan kävi toisin. Ehkä se johtuu siitä ettet kauheesti kertonu mulle, mitä mä merkitsen sulle. Mä taas toistelin sitä liikaakin, vaikka tiesin etten välttämättä oo sulle se kaikista läheisin. Oot saanu paljon uusia kavereita ja musta vaan jotenkin tuntuu, että oon jääny niiden varjoon. Oot silti ihan älyttömän ihana ihminen & haluun sun tietävän, että oot mulle yhä tärkee. Ehkä meidän vaan pitäs korjata tää tilanne.
5. Muistan yhä kun me tutustuttiin. Meillä oli samanlainen musamaku, samanlaiset jutut ja me oltiin muutenkin ihanku jotain sielunsisaruksii. Me oltiin parisen vuotta tosi läheisiä, mut sit yhtäkkii vaan tapahtuu jotain. En tiedä mitä mut loppuvaiheessa me ei puhuttu enää ollenkaan. Kaipaan meidän insidevitsejä & sitä kun matkustin monen tunnin takii teille parin päivän takia & meil oli ihan älyttömän hauskaa. Nyt oot kuitenkin viime aikoina kertonu mulle useaankin otteeseen, että sul on ikävä mua. Mäkin ikävoin sua & haluun, että me nähään mahollisimman pian.
6. Rakastan sua niin paljon & sä kyllä tiedät sen. Me ollaan vasta tän vuoden aikana tultu paljon läheisimmäks & sun kanssa on aina niin kiva viettää aikaa. Tiedät niin mun huonot ja hyvät puolet. En haluu ikinä menettää sua, vaikken joku päivä oliskaan sulle enää yhtä tärkee, haluun sun kuitenkin tietävän etten koskaan aio unohtaa sua.
7. Olit joskus mun paras kaveri mut sit sä muutuit enkä enää tuntenu sua. Sä muutuit sun uusien kavereiden takia & tiesin heti, ettei me enää koskaan tultais olemaan yhtä läheisii kun me joskus oltiin. Ja olin oikeessa. Välillä mietin mitä sulle kuuluu, mutta tiiän ettet sä enää kaipaa mua. Ja ehkä ihan hyvä niin, oot niin erilainen nykyään.
8. Haluisin niin tutustua suhun paremmin. En mä tiedä mitä muuta mun pitäs sulle sanoo, asut toisel puolel maailmaa eikä me välttämättä koskaan tulla tapaamaan. Toivon silti, että se tulis tapahtumaan. Muistan yhä sen yön, kun randomisti angstasin tyyliin jossain Tumblrissa & sit sä tulit kysymään mikä mulla on. Mä kerroin koko tarinan & sä sanoit ettei mun tarvis murehtia sellasista asioista. Kiitos siitä, sun ansiosta mä en luovuttanu
9. En osaa sanoo mitä mä susta nykysin ajattelen. Meillä oli aina niin hauskaa yhessä mut sit sä(kin) muutuit. Mä vihaan sellasia ihmisiä, jotka yhtäkkii vaan hylkää ilman mitään syytä. Oon pariin otteeseen nähny sut & aina sä katot mua sellasella ilmeellä, että voiku mua ei ois ees olemassa.
10. Aaaaaa en malta oottaa et nään sut (ainaki toivottavasti) täl viikol! Vaikkei me ollakkaan niin kauheen läheisiä niin oot silti ihan sairaan kiva tyyppi. Ei mulla muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.