IRC-Galleria

saosimi

saosimi

taidan tietää ketä tarkotat täl :D

Googletin cardboard robotMaanantai 24.11.2008 01:01

75 Pahvi Robot T-paidat

Tiedäthän, en halua aloittaa kirjallisesti Pahvi Robot tällä tavalla. Hienoja t-paitoja, joita ihmiset siellä ovat muistutuksia jälkeen muistutuksia. Pahvi robotti on saanut todella paljon t-paitoja, joissa suunnittelu tervettä järkeä ja tietoa, että .. kattava taide suuntaan? Miten niin?

Ensimmäiset kolme t-paidat muistuttaa minua niistä graffiti fetissi t-paidat Insa.

Neljäs t-paita, erityisesti pyrstöliskahdus ja magenta muste tuo esille "kamala" muistoksi hienoja japani Kauhu Akumu Ink t-paidat.

Viides kallo pään syöminen bensiinipumppu muistuttaa minua Slick Disizzit! t-paidat.

Kuudes robotti ja nimi Pahvi Robot itsessään auttaa muistamme hyvin Kid Robot, Kidrobot t-paidat.

Seitsemäs ...

Selvä, olet todennäköisesti väsynyt klikkaamalla linkkejä sivuille täynnä jäähtyä t-paitoja tässä nopeasti muodin maailmassa. Aion pysähtyä seitsemännen mutta voit tutkia tätä sivustoa sivumaku kaikki 102 t-paitoja ja nähdä, mikä on yhteyksiä Pahvi Robot t-paidat.

Kaikki pahvi Robotin t-paidat on oma merkityksensä suunnittelun. Ei hätää, tämä ei ole Illuminati vaan tapa auttaa maailman puhua ulos goodnesses tai sairauksista. Se on joskus maksaa kunnianosoitus Ranskan joulua elokuvan, syyttää siitä, miten ihmisen on riippuvainen fossiilisista polttoaineista, puhumme 2008 vaaleissa. Lyhyesti, pahvi robotti ei ole vain siistiä, mutta myös ilmeikäs t-paidat ovat varastossa! Napata niitä nyt!

Tilaa 1 T-paidat Maailman vapaasti liittyä viimeisen muodin ja Buzz on kuuma online-vaatteet myymälöissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.