IRC-Galleria

saosimi

saosimi

taidan tietää ketä tarkotat täl :D

pari juttuuTiistai 19.05.2009 22:16

tänää tuli katsastettuu auto vitun perseestä oli kyllä, perus 90min venaaminen ennen kuin pääs siihen itse katsastukseen kun taas katsastus itse ei kestäny ku sen 25min. no eihä saabi läpi menny vaan uus tarkistus kuukauden pääst päästöt oli pirun korkeella ja pakoputki vissii pitäs kokonaisuudessaa vaihtaa : D hyvä. tän lisäks viel oikeanpuoleisen takarenkaan käsijarru oli kuollu joten seki pitäs korjata. eikä suositeltu auton käyttöä ennen kuin e.m. asiat korjattu et ihan chill.

mitäs muuta, letti lyheni tänään(kiitos anniina <3). vaatii omalta osalta kyl totutteluu mutta ihan semi tyytyväinen tähän :) tuntuu kivalt taas ku on vähän lyhyemmät nää vaik mutsi jotai möksäs et ois liian pitkät vielki, huoh.

ainiin, eilen sain mun attwn tank topin jenkeist ja ite ainakin diggaan siit, nyt tarvii vaa roppa reenii ja rusketusta et näyttäis paremmalt mun pääl :
D

pääsin XHTML kurssin läpi :D ja huomen ois yritystoiminnan koe ja perjantaina ohjelmoinnin ja sen jälkeen (toiv.) on haaga-helian opiskelut opiskeltu =) sit vaa töitä hakemaan ja lukemaan pääsykokeisiin hurjaa tahtia, aikaa ei oo liian vitusti enää jäljel... :(

ps. The Devil Wears Prada - Louder Than Thunder <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.